Philodendron 'Silver Sword' Hastatum

0 | 5 (0 beoordelingen)

49,99 24,99

3 tot 5 werkdagen

Deze prachtige plant wordt niet voor niets 'Silver Sword' genoemd. Kijk eens naar die prachtige zwaardachtige bladeren met zilverkleurige glans!

Variant:
Aantal:

Levering binnen 3-5 werkdagen

Persoonlijk contact met plantenexperts

Beste kwaliteit planten

Over Philodendron 'Silver Sword' Hastatum

De Philodendron, ook wel de SIlver Sword genoemd is op dit moment een van de meest populaire jungleplanten. Hij wordt geleverd inclusief bamboo stokken, zodat hij in de hoogte kan groeien. Vind je dat helemaal niks, dan kan je de stokken er ook uithalen en de bladeren lekker wild over de pot laten hangen. Doordat de plant zo onderhoudsvriendelijk is, kun je hem makkelijk in je huiskamers en kantoor plaatsen.

Standplaats
Deze kamerplant heeft niet veel eisen, maar wil dus wel graag een lichte plek in huis. Vermijd direct zonlicht, dit om verbranding van het blad te voorkomen.

Water geven
Zorg ervoor dat de potgrond altijd licht vochtig is. Het is beter om de plant steeds een klein beetje water te geven, in plaats van een grotere hoeveelheid water in één keer. Als de plant teveel of te weinig water krijgt, geeft hij een seintje. Bij teveel water kleurt het blad gelig, en bij te weinig water kleurt het blad bruin

Herkomst & informatie
De Philodendron Hastatum ook wel bekend als de 'Silver Sword', vanwege mijn zilverkleurige zwaardvorimige bladeren. Van origine ben is het een klimplant, je ziet hem vaak in de regenwouden, dus overal klimmend langs bomen en rotse. De Silver Sword komt van oorsrpong uit de tropische bossen van Amerika en het Caribisch gebied.

Een veilige reis rechtstreeks vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis.


✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

 

Specificaties

  • Hoogte plant: 65 - 70 cm
  • Water behoefte: Gemiddeld
  • Hoeveelheid licht: Gemiddeld
  • Luchtzuiverend: Ja
  • Plant type: Kamerplanten
  • Plant soort: Philodendron

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Hulp nodig? Wij staan altijd voor je klaar!
staff