Philodendron 'Squamiferum Piramide'

0 | 5 (0 beoordelingen)

64,99 34,99

3 tot 5 werkdagen

De Squamiferum Piramide met zijn prachtige bladeren en opvallende stengels, is een echte must-have en een topper in elk interieur!

Variant:
Aantal:

Levering binnen 3-5 werkdagen

Persoonlijk contact met plantenexperts

Beste kwaliteit planten

Over Philodendron 'Squamiferum Piramide'

Van origine zijn Philodendron's klimplanten, je ziet ze in de regenwouden dus overal klimmend langs bomen en rotsen. Deze variant wordt geleverd inclusief bamboe stokken, zodat de plant de hoogte in groeit. Vind je dit helemaal niks, dan kan je de stokken er ook uit halen en de bladeren van de plant lekker wild over de pot laten hangen. Doordat de Philodendrons zo onderhoudsvriendelijk zijn, zijn ze ook zeer geliefd in onze huiskamers en kantoren.

Standplaats
Omdat de Philodendron normaal gesproken onder het bladerdak van grote bomen groeit, is het zaak om hem niet in direct zonlicht te zetten. Een plaats met halfschaduw is eigenlijk perfect. Dit is dus ook een ideale plant om in een wat donkerder hoekje te zetten. Vermijd direct zonlicht, vooral het felle zonlicht in de middaguren.

Water geven
Zorg ervoor dat de potgrond altijd licht vochtig is. Het is beter om de plant steeds een klein beetje water te geven, in plaats van een grotere hoeveelheid water in één keer.

Herkomst & informatie
Oorspronkelijk komt de Philodendron 'Squamiferum Piramide' uit de tropische bossen van Amerika en het Caribisch gebied. De Philodendron familie kent wel meer dan honderden soorten. De Philodendron Squamiferum heeft harige, roodgekleurde stengels en is daarom een bijzondere verschijning om te zien.

Mand Terima Kasih
Terima Kasih betekent ‘Dank u wel’ in het Indonesisch. De naam ‘Terima Kasih’ is ontstaan door op een duurzame en verantwoorde manier producten in Indonesië te produceren. 

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is, wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!


✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

  • Hoogte plant: 65 - 70 cm
  • Water behoefte: Gemiddeld
  • Hoeveelheid licht: Gemiddeld
  • Luchtzuiverend: Ja
  • Plant type: Kamerplanten
  • Plant soort: Philodendron
  • Potmaat: 19

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Hulp nodig? Wij staan altijd voor je klaar!
staff