Philodendron 'Squamiferum Piramide'

Merkloos

0 beoordelingen

Volgende werkdag verzonden!

Scoor deze onderhoudsarme plant en geef je woning een groene touch.

79,99 44,99

Over Philodendron 'Squamiferum Piramide'

Van origine zijn Philodendron's klimplanten, je ziet ze in de regenwouden dus overal klimmend langs bomen en rotsen. Deze variant wordt geleverd inclusief bamboo stokken, zodat de plant de hoogte in groeit. Vind je dit helemaal niks, dan kan je de stokken er ook uithalen en de bladeren van de plant lekker wild over de pot laten hangen. Doordat de Philodendrons zo onderhoudsvriendelijk zijn, zijn ze ook zeer geliefd in onze huiskamers en kantoren.

Standplaats
Een plekje waar vaak halfschaduw te vinden is is de perfecte standplaats voor deze plant. Dit is dus ook een ideale plant om in een wat donkerder hoekje te zetten. Vermijd direct zonlicht, vooral het felle zonlicht in de middaguren. De ochtend- en avondzon kan de plant wel heel goed hebben.

Water geven
Zorg ervoor dat de potgrond altijd licht vochtig is. Het is beter om de plant steeds een klein beetje water te geven, in plaats van een grotere hoeveelheid water in één keer. Als de plant teveel of te weinig water krijgt, geeft hij een seintje. Bij teveel water kleurt het blad gelig, en bij te weinig water kleurt het blad bruin

Herkomst & informatie
Oorspronkelijk komt de Philodendron 'Squamiferum Piramide' uit de tropische bossen van Amerika en het Caribisch gebied. De Philodendron familie kent wel meer dan honderden soorten. De Philodendron Squamiferum heeft harige, roodgekleurde stengels en is daarom een bijzondere verschijning om te zien.

Een veilige reis rechtstreeks vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis.

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Deze Culvita plantenvoeding bevat alles wat planten nodig hebben om mooi en gezond te blijven. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.


✓ Levering op maat; verzekerd van een goede reis voor slechts €9,99
✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ Hoogte plant gemeten vanaf onderkant pot; 70 - 80 cm
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Hoogte plant
75 - 80 cm
Water behoefte
Gemiddeld
Hoeveelheid licht
Gemiddeld
Luchtzuiverend
Ja
Plant type
Kamerplanten
Plant soort
Philodendron
Met of zonder pot
Zonder pot/mand

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?