Philodendron 'Congo Green'

Merkloos

0 beoordelingen

Volgende werkdag verzonden!

Een ideale kamerplant om ook de donkere hoeken van je huis op te fleuren!

49,99 24,99

Over Philodendron 'Congo Green'

Deze kamerplant met zijn grote bladeren is echt een blikvanger in jouw huis. Deze Philodendron is erg veelzijdig te plaatsen in je interieur en geeft een fijne tropische sfeer aanQ

Standplaats
Een plaats met halfschaduw is de perfecte plek. Ook is het een ideale plant om in een wat donkerder hoekje te zetten. Vermijd directe zonlicht, vooral het felle zonlicht in de middaguren.

Water geven
De plant heeft niet zo veel water nodig. En is gevoelig voor teveel aan water, geef daarom de plant niet te vaak water. Je kan de kamerplant opnieuw water geven, zodra de grond begint op te drogen.

Herkomst & informatie
Oorspronkelijk komt de plant uit de tropische bossen van Amerika en het Caribisch gebied. Daar is het heerlijk vochtig en leven ze van het weinige licht. De Philodendron kenmerkt zich door haar grote glanzende bladeren.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Deze Culvita plantenvoeding bevat alles wat planten nodig hebben om mooi en gezond te blijven. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml. 

✓ Levering op maat; verzekerd van een goede reis voor slechts €9,99
✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ Hoogte plant gemeten vanaf onderkant pot; 60 - 70 cm
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Ruimtes
slaapkamer,woonkamer,hal
Hoogte plant
60 - 65 cm
Water behoefte
Gemiddeld
Luchtzuiverend
Ja
Plant type
Kamerplanten
Plant soort
Philodendron

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?