Levering binnen 3-5 werkdagen
Persoonlijk contact met plantenexperts
Beste kwaliteit planten
Levering binnen 3-5 werkdagen
Persoonlijk contact met plantenexperts
Beste kwaliteit planten
Aan het laden...
aan het laden

Planten Gift Set - Scandic White

Planten Gift Set - Scandic White

3-5 werkdagen

De groene planten zorgen ervoor dat de set helemaal compleet is! De set wordt geleverd met een naturel/ wit gevlochten dienblad, die met de hand gemaakt is.

79,99

49,99

In winkelmand

Informatie Planten Gift Set - Scandic White

Met deze planten gift set staat meteen je huis vol met prachtige kamerplanten. Ook is deze set leuk om cadeau te doen. Deze set bestaat uit 3 romantische planten, namelijk de Orchidee en 2 Succulenten. Eén voor één gemakkelijk te verzorgen planten die ook nog eens luchtzuiverend zijn.

Standplaats
Geef de planten licht, maar vermijd direct zonlicht, vooral het felle zonlicht in de middaguren. 

Water geven
Geef jouw orchidee één keer in de week water door de orchidee met plastic kweekpot geheel onder te dompelen in water. Let op dat je de orchidee wel goed laat uitlekken voordat je haar weer terug in de sierpot zet anders blijft er te veel water in de pot staan, waardoor de wortels kunnen gaan rotten.

Een vetplant heeft weinig aandacht en water nodig. Let wel op dat als je water geeft, je niet meteen een enorme sloot water geeft. Wanneer je een succulent te veel water geeft, gaan de wortels namelijk rotten.

Complete Set
De set is voorzien van een naturel/wit gevlochten dienblad en 3 toffe sierpotten in 1x potmaat 6 cm een 2x potmaat 9cm. Deze complete set is leuk om cadeau te doen, maar zeker net zo leuk om jezelf te verwennen.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Deze complete set wordt verpakt in een verpakking, die speciaal is ontwikkeld om ervoor te zorgen dat jouw planten en potten tijdens de verzending niet kapot gaan. Door het ingebouwde interieur zitten de planten en potten stevig vast in de doos en kunnen ze niet verschuiven. Zo zorgen wij ervoor dat jouw planten en potten goed bij jouw thuis worden afgeleverd, zodat je er nog maandenlang plezier van kan hebben!

✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

Type plant Kamerplant
Soort plant Mix
Hoogte plant 35 - 40 cm
Waterbehoefte Gemiddeld, 1 keer per week
Standplaats Halfschaduw
Giftig Ja
Potmaat 1x 6cm 2x 9cm
Schrijf een beoordeling