Sansevieria Laurentii - Vrouwentong

0 | 5 (0 beoordelingen)

39,99 16,99

3 tot 5 werkdagen

De Sansevieria is een razend populaire plant. Hij vraagt weinig aandacht en is ook nog eens zeer luchtzuiverend.

Variant:
Aantal:

Levering binnen 3-5 werkdagen

Persoonlijk contact met plantenexperts

Beste kwaliteit planten

Over Sansevieria Laurentii - Vrouwentong

Deze Sansevieria is een plant met weinig eisen, die zuurstof produceert en de lucht zuivert! Wie wil er nu geen schonere lucht in je huis of op kantoor.

Standplaats
De Sansevieria stelt geen hoge eisen aan zijn standplaats. Je kan de succulent op een zonnige plek neerzetten of juist op een plek verder van het raam. Wanneer de Sansevieria verder van het raam staat, zal de waterbehoefte minder worden en zal de plant minder snel groeien dan op een zonnige plek voor het raam. Op een zonnige plek zal het blad ook lichter van kleur worden. En op een plek wat verder van het raam wordt het blad juist donkerder. Daarom is het voor sommige soorten mooier, als ze net ietsjes verder van het raam staan, om hun donkere kleur te behouden.

Water geven
Sansevieria's verbruiken zeer weinig water. De enige manier om een Vrouwentong dood te krijgen, is door de kamerplant te veel water te geven. Het is daarom beter om bij twijfel geen water te geven. Bij te veel water is er namelijk kans op wortelrot.

Herkomst & informatie
De Sansevieria Moonshine is ook wel beter bekend als Vrouwentong. Oorspronkelijk komt hij uit Afrika en Azië en is lid van de Agavaceae familie. Het is een plant met vele bijnamen. Je kan hem ook wel kennen als: Bajonetplant, slangenplant of zelfs Schoonmoederstong. Haar namen heeft zij te danken aan de scherpe punt aan het einde van zijn blad. 

Mand Terima Kasih
Terima Kasih betekent ‘Dank u wel’ in het Indonesisch. De naam ‘Terima Kasih’ is ontstaan door op een duurzame en verantwoorde manier producten in Indonesië te produceren. 

Een veilige reis rechtstreeks vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn, worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis.


✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

  • Hoogte plant: 65 - 70 cm
  • Water behoefte: Weinig
  • Hoeveelheid licht: Gemiddeld
  • Luchtzuiverend: Ja
  • Plant type: Kamerplanten
  • Plant soort: Vrouwentong - Sansevieria
  • Potmaat: 17

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Hulp nodig? Wij staan altijd voor je klaar!
staff