Sansevieria Moonshine - Vrouwentong

Merkloos

0 beoordelingen

Volgende werkdag verzonden!

De Sansevieria is een razend populaire plant. Hij vraagt weinig aandacht en is ook nog eens zeer luchtzuiverende.

49,99 21,99

Over Sansevieria Moonshine - Vrouwentong

De Sansevieria behoort tot de betere luchtzuiverende planten. Door zijn luchtzuiverende kwaliteiten wordt het zuurstofgehalte in het huis verhoogd. Ook wordt de luchtvochtigheid verbetert zodat je minder last hebt van een droge keel of huid. Ideaal voor in de woon- en slaapkamers en op kantoor!

Standplaats
De Sansevieria stelt geen hoge eisen aan zijn standplaats. Je kan de succulent op een zonnige plek neerzetten of juist op een plek verder van het raam. Wanneer de Sansevieria verder van het raam staat, zal de waterbehoefte minder worden en zal de plant minder snel groeien dan op een zonnige plek voor het raam. Op een zonnige plek zal het blad ook lichter van kleur worden. En op een plek wat verder van het raam wordt het blad juist donkerder. Daarom is het voor sommige soorten mooier, als ze net ietsjes verder van het raam staan, om hun donkere kleur te behouden.

Water geven
Sansevieria's verbruiken zeer weinig water. De enige manier om een Vrouwentong dood te krijgen, is door de kamerplant te veel water te geven. Het is daarom beter om bij twijfel geen water te geven.

Herkomst & informatie
De Sansevieria Moonshine is ook wel beter bekend als Vrouwentong. Oorspronkelijk komt hij uit Afrika en Azië en is lid van de Agavaceae familie. Het is een plant met vele bijnamen. Je kan hem ook wel kennen als: Bajonetplant, slangenplant of zelfs Schoonmoederstong. Haar namen heeft zij te danken aan de scherpe punt aan het einde van zijn blad. 

Een veilige reis rechtstreeks vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis.

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Deze Culvita plantenvoeding bevat alles wat planten nodig hebben om mooi en gezond te blijven. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.


✓ Levering op maat; verzekerd van een goede reis voor slechts €9,99
✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ Hoogte plant gemeten vanaf onderkant pot; 65 - 70 cm
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Hoogte plant
65 - 70 cm
Water behoefte
Weinig
Hoeveelheid licht
Gemiddeld
Luchtzuiverend
Ja
Plant type
Kamerplanten
Plant soort
Vrouwentong - Sansevieria

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?