Over ons

Floralove is opgericht door echte plant lovers. Wij weten als geen ander hoe fijn een huis, tuin of balkon met mooie planten is. Alle producten die wij aanbieden komen rechtstreeks uit de kassen van onze kwekers, knettervers dus!

Daarnaast werken wij alleen met kwekers die we kennen en die kwaliteit net zo belangrijk vinden als wij. Iedere plant van Floralove is zo fris, vrolijk en gezond dat we 'm zelf ook in huis zouden zetten. Sterker nog: bij ons staat het er vol mee!

We zien onszelf graag als jong en modern, maar stiekem zijn we alweer sinds 1999 professioneel bezig met planten en alles wat daarbij komt kijken.

Van kweek tot selectie, van distributie tot verzorging, van zaadje tot jouw woonkamer, balkon, terras of tuin.

Als je iets bij Floralove bestelt weet je dat het goed zit. Je bestelling wordt met uiterste zorg voorbereid om naar je verstuurd te worden. Denk aan stevige potten, speciaal voor ons ontworpen verpakkingen en meer. Zodra je je pakketje uitpakt weet je dat je nieuwe plant er tiptop uitziet. Je kan hem meteen potten, planten en neerzetten.

We hopen dan ook dat onze planten binnenkort in jouw huis of tuin staan. Om zo binnen- en buitenshuis op te fleuren en gezelliger te maken. Want dat verdien je.

P.S. We updaten elke week de site met nieuwe planten en producten, dus er is volop keuze. Zoek je een bepaalde plant, maar kan je ‘m niet vinden op onze site? Geef ons een belletje en we speuren hem voor je op.