Levering binnen 3-5 werkdagen
Persoonlijk contact met plantenexperts
Beste kwaliteit planten
Levering binnen 3-5 werkdagen
Persoonlijk contact met plantenexperts
Beste kwaliteit planten

Verzenden & Retourneren


##Verzending
Jouw bestelling wordt op speciale wijze ingepakt en rechtop verzonden via Pakketpost met een Track & Trace code, zodat deze zonder scheuren of beschadigingen op de plaats van bestemming aankomt.

##Levering
Als de bestelling op werkdagen besteld en betaald is en de producten op voorraad zijn, geldt er een levertijd van 3-5 werkdagen. Als je niet thuis bent, wordt het pakket bij de buren bezorgd of probeert de bezorger het de volgende dag opnieuw.

##Retourneren
Het retourneren van bederfelijke producten zoals planten is helaas niet mogelijk. We doen dit met het oog op duurzaamheid. Als we planten retour aannemen, eindigen ze eigenlijk altijd in de prullenbak. Dat is natuurlijk zonde en slecht voor het milieu.

Wij leveren uitsluitend 100% kwaliteitsproducten. Indien je van mening bent een plant te hebben ontvangen welke niet aan de kwaliteitsverwachting voldoet, neem dan contact met ons op. Wij zorgen altijd voor een passende oplossing.

##Wat als mijn bestelling niet voldoet aan de verwachting?
Zodra wij foto's ontvangen & goedgekeurd hebben van jouw artikel(en) zullen wij het bedrag zo spoedig mogelijk retourneren. Uiterlijk binnen 7 dagen na aanmelding herroeping. Je krijgt dan het gehele aankoopbedrag terug, inclusief verzendkosten. *Let wel op: de verzendkosten worden alleen gecrediteerd indien alle bestelde artikelen zijn geretourneerd. *

##Moet ik betalen voor de retourkosten?
Ja, de retourkosten liggen bij jou als klant, tenzij de producten al zijn beschadigd bij ontvangst.

##Heb je toch nog een vraag?
Heb je toch nog vragen/opmerkingen betreft het retourneren? Neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice helpt je graag verder!

Telefonisch contact
+31 (0)854 828103

E-mail
klantenservice@floralove.nl.