Levering binnen 3-5 werkdagen
Persoonlijk contact met plantenexperts
Beste kwaliteit planten
Levering binnen 3-5 werkdagen
Persoonlijk contact met plantenexperts
Beste kwaliteit planten
Aan het laden...
aan het laden

Set van 3 - Aloe Vera

Set van 3 - Aloe Vera

3-5 werkdagen

Deze plant verricht niet alleen wonderen maar is ook nog eens prachtig om naar te kijken!

39,99

24,99

In winkelmand

Informatie Set van 3 - Aloe Vera

Wil je graag wat meer groen in je huis, maar heb je geen groene vingers? Dan is de kamerplant Aloë Vera de perfecte plant om mee te beginnen! Makkelijk in onderhoud, zorgt voor zuurstof en zuivert de lucht!

Standplaats
Je kan een Aloë Vera in de halfschaduw, maar ook in de volle zon zetten. De kamerplant kan namelijk ook heel goed direct zonlicht verdragen. Let wel, op een lichte plaats zal de plant sneller groeien en dus ook meer water verbruiken.

Water geven
De Aloe vera kan goed tegen droogte. Ze heeft maar weinig water nodig, omdat de plant het water kan opslaan in zijn bladeren. Geef de plant een plens water en laat dat rustig opdrogen. Dat is beter dan telkens een beetje water. Belangrijk is dat het water goed weg kan stromen en niet onderin de pot blijft staan.

Herkomst & product informatie
De Aloë Vera komt van oorsprong uit het Midden-Oosten, maar deze vetplant of succulent is tegenwoordig wijdverspreid in de Caraïben, Midden-Amerika en Aziatische landen. Vanwege de vele eigenschappen van het sap, wordt de plant volop gekweekt voor dranken, wondjes, zonnebrand en cosmetica. Het dikke blad groeit vanuit een basis en op de randen van het pastelkleurige groengrijze blad zijn kleine 'tandjes' aanwezig.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is, wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

Type plant Tuinplant
Soort plant Aloe Vera
Hoogte plant 35 - 45 cm
Waterbehoefte Weinig, 2 keer per maand
Standplaats Zon
Giftig Nee
Potmaat 12 cm
Schrijf een beoordeling