Set van 3 - Anthurium Duo Peach & Roze

0 | 5 (0 beoordelingen)

69,99 54,99

3 tot 5 werkdagen

De twee kleurige Anthurium bestaat uit de kleur roze en peach. De kamerplanten zien er niet alleen leuk uit, maar ze zorgen ook voor een gezondere leefomgeving!

Variant:
Aantal:

Levering binnen 3-5 werkdagen

Persoonlijk contact met plantenexperts

Beste kwaliteit planten

Over Set van 3 - Anthurium Duo Peach & Roze

Wie houdt er niet van kamerplanten met bloemen die bijna het hele jaar bloeien! Ze geven ongeveer 3 keer per jaar bloemen voor een periode van 3 maanden. Daarnaast zijn het planten met weinig eisen en een luchtzuiverende werking. Ze zorgen voor een gezondere leefomgeving, een toename in concentratie en een betere luchtvochtigheid. Ook ideaal dus voor in de slaapkamer!

Standplaats
​​​​​​Deze kamerplanten zijn planten die niet veel waarde hechten aan hun standplaats. Je kan ze zowel in je woonkamer als in de badkamer plaatsen. Let op dat de anthurium op een standplaats met indirect licht staat, want door te weinig licht zullen de planten minder snel nieuwe bloemen aanmaken.

Water geven
Geef de kamerplant 1 tot 2 keer per week wat water. De grond mag niet helemaal droog zijn, maar moet vochtig blijven.

Herkomst & informatie
Anthurium is afgeleid van het Griekse ‘Anthos’ en ‘Oura’. De letterlijke vertaling hiervan is 'bloeistaart'. De naam is toepasselijk vanwege de bloeiwijze. Van oorsprong komt de kamerplant uit Colombia. De plant is bij levering ca. 35 - 45 cm hoog (incl. kwekerspot).

Sierpotten
Je hebt de keuze uit 3 verschillende kleuren sierpotten. De bijpassende sierpotten zijn gemaakt van keramiek. Keramiek is onderhoudsarm en blijft lang mooi. De basic kleuren zorgen ervoor dat ze gemakkelijk te combineren zijn bij werkelijk iedere woonstijl!

Een veilige reis rechtstreeks vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn, worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis.


✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden
 

Specificaties

  • Ruimtes: woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, hal
  • Hoogte plant: 40 - 45 cm
  • Water behoefte: Gemiddeld
  • Hoeveelheid licht: Gemiddeld
  • Luchtzuiverend: Ja
  • Plant type: Kamerplanten
  • Plant soort: Flamingoplant - Anthurium
  • Met of zonder pot: Met pot
  • Potmaat: 12

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Hulp nodig? Wij staan altijd voor je klaar!
staff