Set van 3 - Areca 'Dypsis Lutescens'

0 | 5 (0 beoordelingen)

49,99 32,99

3 tot 5 werkdagen

De Areca/Goudpalm is een zeer populaire kamerplant. Hij heeft niet veel onderhoud nodig, zuivert de lucht én steelt de show binnen ieder interieur!

Variant:
Aantal:

Levering binnen 3-5 werkdagen

Persoonlijk contact met plantenexperts

Beste kwaliteit planten

Over Set van 3 - Areca 'Dypsis Lutescens'

Haal de tropen in huis met je eigen Arecapalm! Een hele populaire kamerplant en een aanwinst in iedere ruimte. Daarnaast is het een plant met weinig bijzondere eisen en heeft hij een luchtzuiverende werking. Zo zorgt de plant voor een gezondere leefomgeving, een toename in concentratie en een betere luchtvochtigheid.

Standplaats
De Areca staat graag op een lichte plaats, maar houdt niet van direct zonlicht. Als de palm te weinig licht krijgt, zal hij geen nieuwe bladeren aanmaken.

Water geven
Zorg ervoor dat de grond van de palm altijd licht vochtig is. Het is aan te raden om de plant gemiddeld één keer per week water te geven. Pas wel op dat je niet te veel water geeft, net als de meeste groene planten, houdt ook de Areca niet van 'natte voeten'.

Herkomst & informatie
Dypsis Lutescens is de Latijnse naam voor Areca. In Nederland wordt hij ook wel Goudpalm of Arecapalm genoemd. Hij behoort tot de familie Arecaceae (palmachtigen). De Areca komt oorspronkelijk uit Madagascar. Tegenwoordig komt de Areca in vele tropische en subtropische gebieden over heel de wereld voor en is het een zeer populaire kamerplant.

Sierpotten
Je hebt de keuze uit 3 verschillende kleuren sierpotten. De bijpassende sierpotten zijn gemaakt van keramiek. Keramiek is onderhoudsarm en blijft lang mooi. De basic kleuren zorgen ervoor dat ze gemakkelijk te combineren zijn bij werkelijk iedere woonstijl!

Een veilige reis rechtstreeks vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn, worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis.

✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

  • Hoogte plant: 40 - 45 cm
  • Water behoefte: Gemiddeld
  • Hoeveelheid licht: Gemiddeld
  • Luchtzuiverend: Ja
  • Diervriendelijk: Ja
  • Plant type: Kamerplanten
  • Plant soort: Arecapalm - Dypsis Lutescens
  • Met of zonder pot: Met pot
  • Potmaat: 12

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Hulp nodig? Wij staan altijd voor je klaar!
staff