Set van 3 - Bamboestruiken

0 | 5 (0 beoordelingen)

49,99 27,99

3 tot 5 werkdagen

Deze bamboe geeft sfeer aan je tuin, balkon of terras. Bestel hem nu voor een klein prijsje!

Aantal:

Levering binnen 3-5 werkdagen

Persoonlijk contact met plantenexperts

Beste kwaliteit planten

Over Set van 3 - Bamboestruiken

De Fargesia Rufa is een niet woekerende bamboesoort die overal in de tuin geplant kan worden. Hij is zeer eenvoudig te onderhouden. Deze sterke bamboeplanten zijn winterhard tot -18°C. Het smalle blad heeft het hele jaar door een fris groene kleur. Met hun verticale, rechtopstaande groei is het een perfecte solitaire plant. Ook prachtig om een mooie, dichte bamboe haag mee te creëren, aangezien dit een prachtige tropische sfeer geeft. De Fargesia is een middelgroot ras, wat betekent dat het niet hoger groeit dan 3 meter. De Fargesia Rufa is een hele mooie verschijning van bamboe met heldergroene bladeren en geel-groene stelen.

Standplaats
Vaak wordt deze bamboe op een zonnige plaats geplant, maar hij verdraagt schaduw ook goed.

Water geven
Fargesia is een makkelijke plant die geen uitgesproken voorkeur heeft voor een bepaalde grondsoort, maar wel houdt van een vochtige ondergrond. De plant heeft doorgaans veel water nodig en in de zomer, op warme dagen heeft de plant behoorlijk wat water nodig.

Snoeien
De bamboe Fargesia is van nature al heel mooi compact van onderaf. Wanneer je hem regelmatig knipt, wordt hij nog dichter van structuur. Uit de bamboe komen scheuten van onderaf uit de wortel. Deze lange nieuwe scheuten worden elk jaar langer, zo groeit de bamboe groter. Een bamboe snoeien is niet moeilijk, knip hem gewoon met een haagschaar op het juiste formaat. Maak het jezelf makkelijk door lange halen te maken.

Een veilige reis rechtstreeks vanaf de kweker!
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn, worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis.


✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

  • Hoogte plant: 35 - 40 cm
  • Water behoefte: Veel
  • Luchtzuiverend: Ja
  • Diervriendelijk: Ja
  • Plant type: Tuinplanten
  • Plant soort: bamboe-plant
  • Potmaat: 14

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Hulp nodig? Wij staan altijd voor je klaar!
staff