Levering binnen 3-5 werkdagen
Persoonlijk contact met plantenexperts
Beste kwaliteit planten
Levering binnen 3-5 werkdagen
Persoonlijk contact met plantenexperts
Beste kwaliteit planten
Aan het laden...
aan het laden

Set van 3 - Bananenplant

(Musa Oriental 'Dwarf')

Set van 3 - Bananenplant

(Musa Oriental 'Dwarf')

3-5 werkdagen

Haal dat tropische vakantiegevoel naar je eigen woonkamer met deze banenplanten!

34,99

19,99

In winkelmand

Informatie Set van 3 - Bananenplant

De prachtige bladeren van deze Bananenplant stelen de show in ieder interieur. Haal de tropen in huis met deze Musa Oriental 'Dwarf'!

Standplaats
Zet de Musa op een lichte of zonnige plaats. Tijdens de winter kun je de plant in de volle zon zetten, maar ’s zomers is het beter om de plant naar een lichte plek te verplaatsen (uit direct zonlicht). De hete middagzon kan namelijk leiden tot bladverbranding. Ook tijdens de winter is het beter om de plant niet direct in de volle zon te plaatsen, maar om deze hier geleidelijk aan te laten wennen. Dit doe je door de bananenplant steeds iets dichter bij het raam te plaatsen.

Water geven
De bananenplant bestaat voor 80% uit water, en heeft dan ook veel water nodig. Zorg ervoor dat de potgrond constant vochtig is, door regelmatig kleine hoeveelheden water te geven. Zo voorkom je ook dat er een laagje water onderin de pot ontstaat. Gezien de tropische oorsprong heeft de bananenplant behoefte aan een hoge luchtvochtigheid. Dit houd je in stand door de plant regelmatig te besproeien met een plantenspuit.

Herkomst & informatie
De Musa Oriental 'Dwarf' wordt ook wel bananenplant of dwergbanaan genoemd. Van oorsprong komt de plant uit Zuidoost-Azië en Australië, maar vandaag de dag wordt de bananenplant op vele tropische plaatsen gekweekt.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is, wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

Type plant Kamerplant
Soort plant Musa Oriental 'Dwarf'
Hoogte plant 30 - 40 cm
Waterbehoefte Gemiddeld, 1 keer per week
Standplaats Zon
Giftig Nee
Potmaat 12 cm
Schrijf een beoordeling