Set van 3 - Bromelia Vriesea 'Astrid Multiflower'

0 | 5 (0 beoordelingen)

84,99 62,99

3 tot 5 werkdagen

De Vriesea Astrid heeft prachtige rood, roze bloemen en komt met een gratis jute sierzak. Profiteer nu!

Variant:
Aantal:

Levering binnen 3-5 werkdagen

Persoonlijk contact met plantenexperts

Beste kwaliteit planten

Over Set van 3 - Bromelia Vriesea 'Astrid Multiflower'

De Vriesea is een bromelia met een vertakte bloem en compacte groene bladeren. Ze komen in vele kleuren en vormen voor. En wanneer de Vriesea bloeit, houdt hij dat wel zo'n 3 tot 6 maanden vol. Deze te gekke Vriesea wordt bij jou thuis geleverd inclusief een super mooie keramieken sierpot.

Standplaats
Plaats de Vriesea op een goed verlichte plek in de woning waar de middagzon vermeden wordt. Mocht de plant toch op een te zonnige plek staan, dan geeft hij vanzelf een seintje: er ontstaan dan lichtbruine vlekken op het blad.

Water geven
Geef deze plant water in de kelk, dit is het hart van de plant waar de bloem uit groeit. Vanuit dit hart voedt de plant zichzelf. Zodra het water niet meer zichtbaar is dient dit aangevuld te worden. Een Vriesea moet licht vochtig blijven. Is de lucht binnen erg droog, dan is nevelen met de plantenspuit een echte traktatie voor Vriesea Multiflora Astrid.

Herkomst & informatie
De Vriesea Stream is een vrolijk plant en behoort tot de familie van de Bromeliacea. Zijn opvallende rode pijlvormige bloemen maken deze Vriesea speciaal. Oorspronkelijk komt deze gezellige Bromelia uit de tropische gebieden van Zuid- en Midden-Amerika. De Vriesea is familie van de Bromelia's en net als de Bromelia groeit ook de Vriesea als epifyt.

Sierpotten
Je hebt de keuze uit 3 verschillende kleuren sierpotten. De bijpassende sierpotten zijn gemaakt van keramiek. Keramiek is onderhoudsarm en blijft lang mooi. De basic kleuren zorgen ervoor dat ze gemakkelijk te combineren zijn bij werkelijk iedere woonstijl!

Een veilige reis rechtstreeks vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn, worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis.


✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

  • Ruimtes: woonkamer, slaapkamer, hal
  • Hoogte plant: 30 - 35 cm
  • Water behoefte: Gemiddeld
  • Hoeveelheid licht: Gemiddeld
  • Luchtzuiverend: Ja
  • Plant type: Kamerplanten
  • Plant soort: Bromelia
  • Potmaat: 13

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Hulp nodig? Wij staan altijd voor je klaar!
staff