Set van 3 - Dark Mix

0 | 5 (0 beoordelingen)

64,99 54,99

3 tot 5 werkdagen

Deze mooie en stoere plantjes zorgen niet alleen voor een fris binnenklimaat maar zijn ook een frisse toevoeging aan de sfeer in huis!

Variant:
Aantal:

Levering binnen 3-5 werkdagen

Persoonlijk contact met plantenexperts

Beste kwaliteit planten

Over Set van 3 - Dark Mix

Met de Dark Mix haal je een stoere sfeer in huis! Ze zijn mooi, hebben eigenaardige kleuren en verbeteren de luchtkwaliteit in de ruimte waar ze staan. Ze zetten namelijk overdag CO2 om in zuurstof en ze brengen waterdamp in de lucht, waardoor de luchtvochtigheid in je huis verbetert. Deze mooie set bestaat uit de volgende planten: Anthurium Zwart 'Andreanum', Olifantsoor Alocasia 'Red Secret' en Pauwenplant 'Calathea Insignis'.

Standplaats
Het beste is voor een raam waar niet de volle zon op staat. Dan heeft de plant veel licht, maar geen direct zonlicht. Vooral in de middag is de zon heet en kan het schadelijk zijn voor deze plantjes.

Water geven
Het is belangrijk dat je ervoor zorgt dat deze kamerplanten genoeg water krijgt. Geef ze regelmatig een klein beetje water. De plant heeft namelijk een vochtige grond nodig om goed te kunnen groeien. Porbeer de potgrond altijd een klein beetje vochtig te houden zonder dat het drassig wordt.

Sierpotten
Je hebt de keuze uit 3 verschillende kleuren sierpotten. De passende sierpotten zijn gemaakt van keramiek. Keramiek is onderhoudsarm en blijft lang mooi. De basic kleuren zorgen ervoor dat ze gemakkelijk te combineren zijn bij werkelijk iedere woonstijl!

Een veilige reis rechtstreeks vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis.

✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

  • Hoogte plant: 30 - 35 cm
  • Water behoefte: Gemiddeld
  • Hoeveelheid licht: Gemiddeld
  • Luchtzuiverend: Ja
  • Plant type: Kamerplanten
  • Potmaat: 12

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Hulp nodig? Wij staan altijd voor je klaar!
staff