Levering binnen 3-5 werkdagen
Persoonlijk contact met plantenexperts
Beste kwaliteit planten
Levering binnen 3-5 werkdagen
Persoonlijk contact met plantenexperts
Beste kwaliteit planten
Aan het laden...
aan het laden

Set van 3 - Gatenplant

(Monstera Adansonii)

Set van 3 - Gatenplant

(Monstera Adansonii)

3-5 werkdagen

De speelse gaten in het blad zijn hét kenmerk van deze unieke plant. Een echte eyecatcher in je huis!

49,99

36,99

In winkelmand

Informatie Set van 3 - Gatenplant

Op zoek naar een bijzondere decoratie voor in huis? Deze plant is gegarandeerd een eyecatcher in jouw huis! Hij is bijzonder, omdat hij afwijkt van zijn broertjes en zusjes. In plaats van inkepingen heeft de Monstera Adansonii gaten in het blad! Dit geeft de plant een stoer en tegelijkertijd speels uiterlijk. 

Standplaats
Het kiezen van de juiste standplaats is een belangrijk onderdeel in de verzorging van de Monstera Adansonii. Deze plant groeit oorspronkelijk in de tropische bossen. Daar klimt hij over de stammen van zeer hoge, grote bomen. Dat betekent dat de plant bijna nooit direct zonlicht ziet.

Water geven
De juiste frequentie en hoeveelheid water geven is vaak erg lastig. De grond mag nooit helemaal opdrogen, maar ook niet te lang drassig zijn. De beste aanpak is dan ook om je vinger gewoonweg in de grond te steken. Als de bovenste centimeter aarde droog is kun je de plant water geven. Geef dan zoveel dat de grond binnen een paar dagen weer droog is. Kleine beetjes dus! De gouden regel is: begin met weinig en bouw dan op. Teveel water is schadelijker dan te weinig water.

Herkomst & product informatie
De bijzondere Monstera Adansonii is 1 van de 41 soorten binnen de Monstera familie en komt uit de tropische gebieden van Midden en Zuid-Amerika. Deze plant is dus een klimmer, maar je kunt hem ook prima als hangplant houden. De nieuwe bladeren worden eerst zichtbaar als ze opgerold zitten. Net zoals vele andere tropische planten, zoals de Alocasia Zebrina. Daarna rollen ze langzaam uit. Het nieuwe blad zal vaak nog klein zijn, maar groeit nog een tijdje door. Vanwege het blad wordt deze plant in het Engels “Swiss Cheese Plant” genoemd.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is, wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

Type plant Kamerplant
Soort plant Monstera Adansonii
Hoogte plant 25 - 35 cm
Waterbehoefte Gemiddeld, 1 keer per week
Standplaats Halfschaduw
Giftig Nee
Potmaat 12 cm
Schrijf een beoordeling