Set van 3 - Graslelie 'Chlorophytum Atlantic'

0 | 5 (0 beoordelingen)

49,99 34,99

3 tot 5 werkdagen

De graslelie is een ontzettend leuk plantje en super onderhoudsvriendelijk. Zelfs stekjes maken is met deze plant een eitje!

Variant:
Aantal:

Levering binnen 3-5 werkdagen

Persoonlijk contact met plantenexperts

Beste kwaliteit planten

Over Set van 3 - Graslelie 'Chlorophytum Atlantic'

Graslelies zijn ontzettend geliefd als kamerplanten om een aantal redenen. De plant is namelijk huisdiervriendelijk, luchtzuiverend én hij maakt uit zichzelf baby-plantjes en is hij dus gemakkelijk te stekken!

Standplaats
Zet jouw Chlorophytum op een plek waar de plant veel daglicht krijgt. Als de plant namelijk te weinig licht krijgt, vervaagt het mooie patroon op het blad. 

Water geven
Het is wel een dorstige plant. Houd de grond daarom altijd een beetje licht vochtig, maar zorg ervoor dat deze nooit te nat wordt.

Herkomst & informatie
De Graslelie Chlorophytum Comosum 'Atlantic' is afkomstig uit Zuid-Afrika. De 'Atlantic' lijkt veel op zijn soortgenootjes, maar is zelf uniek doordat de bladeren als een leuke wirwar door elkaar heen groeien. Ze hebben een witte streep over het midden die kenmerkend is voor de Chlorophytum 'Atlantic'. 

Sierpotten
Je hebt de keuze uit 3 verschillende kleuren sierpotten. De bijpassende sierpotten zijn gemaakt van keramiek. Keramiek is onderhoudsarm en blijft lang mooi. De basic kleuren zorgen ervoor dat ze gemakkelijk te combineren zijn bij werkelijk iedere woonstijl!

Een veilige reis rechtstreeks vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn, worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis.

✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

  • Hoogte plant: 20 - 25 cm
  • Water behoefte: Gemiddeld
  • Luchtzuiverend: Ja
  • Plant type: Kamerplanten
  • Plant soort: Graslelie - Chlorophytum
  • Met of zonder pot: Met pot
  • Potmaat: 12

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Hulp nodig? Wij staan altijd voor je klaar!
staff