Levering binnen 3-5 werkdagen
Persoonlijk contact met plantenexperts
Beste kwaliteit planten
Levering binnen 3-5 werkdagen
Persoonlijk contact met plantenexperts
Beste kwaliteit planten
Aan het laden...
aan het laden

Set van 3 - Green Mix

Set van 3 - Green Mix

3-5 werkdagen

Met de green mix haal je 3 verschillende super mooie, groene plantjes in huis, zet ze bij elkaar of verdeel ze over meerdere kamers!

34,99

22,99

In winkelmand

Informatie Set van 3 - Green Mix

Ze zorgen voor een groene touch aan je interieur en vullen de lege kamerhoeken op! Met deze mix creëer je binnen no-time een urban jungle in je woonkamer. Ze zijn mooi, lekker groen en ze zijn goed voor de luchtkwaliteit in je huis! Ze zetten namelijk overdag CO2 om in zuurstof en ze brengen waterdamp in de lucht, waardoor de luchtvochtigheid in je huis verbetert.

De set bestaat uit de volgende 3 planten: Mexicaanse Bergpalm 'Chamaedorea', Bananenplant 'Musa Oriental Dwarf' en Appelvijg 'Clusia Princess'.

Standplaats
De kamerplanten staan graag op een lichte plaats, maar houden niet van direct zonlicht. Vermijd daarom de middagzon. Twee tot drie uur direct zonlicht is ruim voldoende. Te veel zonlicht zal leiden tot gele bladeren.

Water geven
Het zijn wel een dorstige planten. Houd de grond daarom altijd een beetje licht vochtig, maar zorg ervoor dat deze nooit te nat wordt.

Een veilige reis rechtstreeks vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn, worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis.

✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

Type plant Kamerplant
Soort plant Mix
Hoogte plant 25 - 35 cm
Waterbehoefte Gemiddeld, 1 keer per week
Standplaats Halfschaduw
Giftig Ja
Potmaat 12 cm
Schrijf een beoordeling