Levering binnen 3-5 werkdagen
Persoonlijk contact met plantenexperts
Beste kwaliteit planten
Levering binnen 3-5 werkdagen
Persoonlijk contact met plantenexperts
Beste kwaliteit planten
Aan het laden...
aan het laden

Set van 3 - Japanse Esdoorn

(Orange Dream)

Set van 3 - Japanse Esdoorn

(Orange Dream)

3-5 werkdagen

Kan jouw tuin wel een opkikker gebruiken? Breng wat kleur en gezelligheid naar je tuin met deze set van 3 Japanse Esdoorns.

39,99

26,99

In winkelmand

Informatie Set van 3 - Japanse Esdoorn

Breng je tuin, terras of balkon in een Oosterse sfeer met deze prachtig gekleurde Japanse Esdoorns. Japanse Esdoorns staan bekend om hun prachtige gekleurde bladeren en zijn echte blikvangers. Elke boom heeft zijn eigen prachtige kleuren en bladeren. Aan deze prachtige boom groeien groene bladeren die geelgroen tot oranje verkleuren door het jaar heen. Deze plant is onmisbaar in de oosterse tuin en staat ook mooi als solitaire sierstruik.

Standplaats
Zet de Acer daarom op een beschutte plaats. De plant prefereert een plek in halfschaduw, het liefst niet teveel direct zonlicht.

Water geven
De Japanse esdoorn houdt niet van teveel water. Bij goed doorlatende grond kunt je het beste één keer  per week water geven.

Snoeien
Voor alle Japanse esdoorns geldt dat het snoeien zo beperkt mogelijk moet gebeuren. Het snoeien kan de kenmerkende vorm van de plant verstoren; bovendien gaat de plant bloeden bij teveel snoei in het voorjaar. Verwijder alleen dode en eventuele vorm verstorende takken in de rustperiode aan het begin van de winter.

Herkomst & informatie
Acer Palmatum ‘Orange Dream’ is een opgaande tuinplant met een open structuur en diep ingesneden, handvormige bladeren (Palmatum verwijst naar handpalm). De Nederlandse naam van deze plant is de Japanse esdoorn.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

Type plant Tuinplant
Soort plant Acer Palmatum
Hoogte plant 15 - 25 cm
Waterbehoefte Gemiddeld, 1 keer per week
Standplaats Halfschaduw
Giftig Nee
Potmaat 13 cm
Schrijf een beoordeling