Set van 3 - Jungle Mix

0 | 5 (0 beoordelingen)

44,99 32,99

3 tot 5 werkdagen

Deze jungle planten zorgen voor een groene touch aan je interieur! Met deze mix creëer je in no-time een urban jungle in je woonkamer.

Variant:
Aantal:

Levering binnen 3-5 werkdagen

Persoonlijk contact met plantenexperts

Beste kwaliteit planten

Over Set van 3 - Jungle Mix

Met de Jungle mix kamerplanten maak je een echte statement in huis! Ze zijn mooi, lekker groen en verbeteren de luchtkwaliteit in de ruimte waar ze staan. Ze zetten namelijk overdag CO2 om in zuurstof en ze brengen waterdamp in de lucht, waardoor de luchtvochtigheid in je huis verbetert. Deze mooie mix bestaat uit de volgende planten: Koffieplant 'Coffea Arabica', Gebedsplant 'Ctenanthe Burle Marxiin' en Monkey Leaf 'Monstera'.

Standplaats
Het beste is voor een raam waar niet de volle zon op staat. Dan heeft de plant veel licht, maar geen direct zonlicht. Overigens is het niet erg als er in de ochtend wat zonlicht op de bladeren valt. Vooral in de middag is de zon heet en kan het schadelijk zijn.

Water geven
Het is belangrijk dat je ervoor zorgt dat deze kamerplanten genoeg water krijgt. Geef ze regelmatig een klein beetje water. De plant heeft namelijk een vochtige grond nodig om goed te kunnen groeien.

Sierpotten
Je hebt de keuze uit 3 verschillende kleuren sierpotten. De passende sierpotten zijn gemaakt van keramiek. Keramiek is onderhoudsarm en blijft lang mooi. De basic kleuren zorgen ervoor dat ze gemakkelijk te combineren zijn bij werkelijk iedere woonstijl!

Een veilige reis rechtstreeks vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis.

✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

  • Hoogte plant: 20 - 25 cm
  • Water behoefte: Gemiddeld
  • Hoeveelheid licht: Gemiddeld
  • Luchtzuiverend: Ja
  • Plant type: Kamerplanten
  • Potmaat: 12

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Hulp nodig? Wij staan altijd voor je klaar!
staff