Set van 3 - Klimhortensia 'Hydranga Anomala Petiolaris'

5 | 5 (2 beoordelingen)

49,99 29,99

3 tot 5 werkdagen

Een klimhortensia is de perfecte klimmer voor een schaduwplek en ideaal om bijvoorbeeld een lege muur te bedekken!

Aantal:

Levering binnen 3-5 werkdagen

Persoonlijk contact met plantenexperts

Beste kwaliteit planten

Over Set van 3 - Klimhortensia 'Hydranga Anomala Petiolaris'

Of je nu een kale muur kleur wilt geven of een lelijke regenpijp wilt weg werken. Het kan allemaal met een klimplant. Je hebt er nauwelijks ruimte voor nodig! De klimhortensia past in elk type tuin. Of het nu landelijk of modern is. De hortensia's geven je een zee aan bloemen en blijven mooi groen in de winter.

Standplaats
Hydrangea petiolaris staat graag redelijk zonnig of op een plaats in de halfschaduw. Op een geheel beschaduwde plaats zal de Hydrangea petiolaris het ook goed gaan doen, maar de bloei zal dan echter wel wat minder overdadig zijn.

Water geven
We raden aan de Hortensia regelmatig water te geven. Je kan het beste tweemaal per week een kleine hoeveelheid water geven. Het is van belang dat de grond, waar de in Hortensia staat, altijd licht vochtig blijft.

Snoeien
Klimhortensia Hydrangea anomala petiolaris kun je aan het einde van de winter snoeien en vroeg in het voorjaar voordat de plant begint uit te lopen. Na de bloei kun je de klimhortensia in model snoeien.

Herkomst & informatie
We kennen allemaal wel een hortensia, maar kent u ook de klimhortensia: Hydrangea anomala petiolaris? De grote witte schermen van deze Hydrangea petiolaris zijn ongeveer 20 cm groot en bloeien in de maanden juni-juli.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is, wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!


✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

  • Hoogte plant: 60 - 65 cm
  • Water behoefte: Gemiddeld
  • Hoeveelheid licht: Gemiddeld
  • Plant type: Tuinplanten
  • Plant soort: hortensia
  • Potmaat: 15
Schrijf zelf een beoordeling

Deze plant scoort een 5 | 5

Op basis van 2 beoordelingen

Geweldig!

Brianna

B

Ik raad deze webwinkel zeker aan. Snelle levering, mooie kwaliteit, vriendelijke klantenservice. Ik ben niet zo technisch, maar dit bestellen was easy!

25-6-2021

Goede Plant

Brianna

B

Mooi!

25-6-2021

Hulp nodig? Wij staan altijd voor je klaar!
staff