Levering binnen 3-5 werkdagen
Persoonlijk contact met plantenexperts
Beste kwaliteit planten
Levering binnen 3-5 werkdagen
Persoonlijk contact met plantenexperts
Beste kwaliteit planten
Aan het laden...
aan het laden

Set van 3 - Lepelplant

(Spathiphyllum)

Set van 3 - Lepelplant

(Spathiphyllum)

3-5 werkdagen

De lepelplant is door zijn iconische vormen een super leuke toevoeging voor in jouw huis!

29,99

16,99

In winkelmand

Informatie Set van 3 - Lepelplant

De Spathiphyllum is een geliefde kamerplant. Lepelplanten zijn geliefd vanwege hun witte bloemen. Alhoewel deze kamerplant continu in bloei kan staan, zal de bloeiperiode meestal zo'n twee maanden zijn. Drie maanden, na de vorige bloeiperiode, kunnen er weer nieuwe bloemen verschijnen.

Standplaats
De Lepelplant is een makkelijke, bloeiende kamerplant, die het goed doet op een standplaats met niet al te veel licht. De Lepelplant groeit in de jungle onder een dik bladerdek en ontvangt hierdoor niet veel licht. De Spathiphyllum kan hierdoor slecht tegen te veel direct zonlicht. Vermijd daarom de middagzon. Twee tot drie uur direct zonlicht is ruim voldoende. Te veel zonlicht zal leiden tot gele bladeren.

Water geven
De Vredeslelie verbruikt redelijk veel water. Bij een watertekort geeft deze kamerplant dat aan door te gaan hangen. De plant zal na een flinke scheut water al snel weer overeind staan, maar zorg er voor dat dit niet te vaak voorkomt of te lang duurt. Je kan deze plant het beste tweemaal per week water geven. Probeer de hoeveelheid zo aan te passen dat de grond net droog aan het worden is, voordat de plant opnieuw water krijgt.

Herkomst & product informatie
Spathiphyllum planten zijn geliefd vanwege hun bloemen. Deze witte bloemen lijken op een lepel, vandaar de Nederlandse naam ''Lepelplant''. Verder wordt de plant ook nog Peace Lily of Vredeslelie genoemd. De Spathiphyllum is van oorsprong afkomstig uit Colombia en Venezuela en behoort tot het soort Aracaea. In 1870 is de Spathiphyllum in Europa geïntroduceerd. De rechtopstaande witte bloemen zijn kenmerkend voor deze plant.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is, wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

Type plant Kamerplant
Soort plant Spathiphyllum
Hoogte plant 35 - 45 cm
Waterbehoefte Veel, 2 keer per week
Standplaats Halfschaduw
Giftig Ja
Potmaat 12 cm
Schrijf een beoordeling