Levering binnen 3-5 werkdagen
Persoonlijk contact met plantenexperts
Beste kwaliteit planten
Levering binnen 3-5 werkdagen
Persoonlijk contact met plantenexperts
Beste kwaliteit planten
Aan het laden...
aan het laden

Set van 3 - Peperomia Raindrop

Set van 3 - Peperomia Raindrop

3-5 werkdagen

Dit prachtige druppelvormige blad geeft de plant zijn sierlijke uitstraling en geeft jouw interieur net dat beetje extra groen!

39,99

24,99

In winkelmand

Informatie Set van 3 - Peperomia Raindrop

Eén van de beste eigenschappen van deze plant is overduidelijk zijn sierlijke uiterlijk, maar een andere goede eigenschap is dat hij een hoge luchtzuiverende functie heeft en functioneert als een natuurlijke luchtverfrisser. Deze plant neutraliseert schadelijke stoffen door deze op te nemen en in zijn wortels af te breken.

Standplaats
Oorspronkelijk komt deze plant uit het Amazonegebied waardoor hij gewend is aan een warm klimaat. De plant kan zonlicht verdragen, maar ook een iets donkere plek vindt 'ie niet erg. Hij is oersterk en door deze eigenschappen word hij vaak op plaatsen neergezet waar wat minder verzorging mogelijk is.

Water geven
Deze plant houdt niet van een droge grond, maar probeer te voorkomen dat de wortels te lang in natte grond zitten. Geef geregeld kleine hoeveelheden water, in de zomer is één keer per week voldoende, in de winter volstaat eens per 2 weken. Maandelijks verlangt hij naar een beetje plantenvoeding.

Herkomst & product informatie
Deze plant heeft de naam Raindrop te danken aan zijn sierlijke druppelachtige bladeren. De dikte van de bladeren doet vermoeden dat deze plant een vetplant is, maar dat is hij zeker niet. Hij valt onder de Piperaceae familie, ook wel bekend als de peperfamilie, waarvan de meest bekende peper, de ‘Piper Nigrum’ is, oftewel zwarte peper. Van oorsprong komt de peperomia raindrop uit Zuid-Amerika en bestaat de familie uit een grote groep planten van ongeveer 3.600 soorten. De raindrop lijkt sprekend op de Pilea Pannekoekplant, maar het blad van deze plant is voller en groter.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is, wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

Type plant Kamerplant
Soort plant Peperomia Raindrop
Hoogte plant 20 - 30 cm
Waterbehoefte Gemiddeld, 1 keer per week
Standplaats Zon
Giftig Ja
Potmaat 12 cm
Schrijf een beoordeling