Set van 3 - White Mix

0 | 5 (0 beoordelingen)

59,99 46,99

3 tot 5 werkdagen

Deze White Mix bestaat uit een drietal mooie plantjes waarmee je de sfeer in je huis opfleurt!

Variant:
Aantal:

Levering binnen 3-5 werkdagen

Persoonlijk contact met plantenexperts

Beste kwaliteit planten

Over Set van 3 - White Mix

De White Mix brengt sfeer en gezelligheid in je huis! Ze zijn mooi, lekker groen en ze zorgen ook voor een gezond binnenklimaat. Ze breken schadelijke stoffen af en verminderen onder andere CO2. Ze zetten namelijk overdag CO2 om in zuurstof en ze brengen waterdamp in de lucht, waardoor de luchtvochtigheid in je huis verbetert! Deze set bestaat uit de volgende drie plantjes: Philodendron 'White Wave', Lepelplant Spathipyllum Luchtzuiverend 'Air So Pure' en Anthurium Wit 'Andreanum'.

Standplaats
Deze plantjes staan graag op een lichte plaats, maar houden niet van direct zonlicht. Een lichte ruimte zonder direct zonlicht is dus ideaal voor deze plantjes!

Water geven
Houd de potgrond licht vochtig door de plant regelmatig kleine hoeveelheden water te geven. Geef eens per week voeding in de groei periode, in de winter kan de frequentie naar beneden. De Lepelplant maar daarentegen twee keer per week water.

Sterk luchtzuiverend
De kwaliteit van de lucht waarin wij leven is van groot belang voor onze gezondheid, fitheid en ons welbevinden. Het gaat hierbij niet alleen over de buitenlucht, maar zeker ook over de lucht in ruimten waar we een groot deel van ons leven doorbrengen: de huiskamer, kantoor en op school.

Sierpotten
Je hebt de keuze uit 3 verschillende kleuren sierpotten. De passende sierpotten zijn gemaakt van keramiek. Keramiek is onderhoudsarm en blijft lang mooi. De basic kleuren zorgen ervoor dat ze gemakkelijk te combineren zijn bij werkelijk iedere woonstijl!

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

  • Hoogte plant: 20 - 25 cm
  • Water behoefte: Gemiddeld
  • Hoeveelheid licht: Gemiddeld
  • Luchtzuiverend: Ja
  • Plant type: Kamerplanten
  • Met of zonder pot: Met pot
  • Potmaat: 12

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Hulp nodig? Wij staan altijd voor je klaar!
staff