Levering binnen 3-5 werkdagen
Persoonlijk contact met plantenexperts
Beste kwaliteit planten
Levering binnen 3-5 werkdagen
Persoonlijk contact met plantenexperts
Beste kwaliteit planten
Aan het laden...
aan het laden

Set van 3 - White Mix

Set van 3 - White Mix

3-5 werkdagen

Deze White Mix bestaat uit een drietal mooie plantjes waarmee je de sfeer in je huis opfleurt!

49,99

32,99

In winkelmand

Informatie Set van 3 - White Mix

De White Mix brengt sfeer en gezelligheid in je huis! Ze zijn mooi, lekker groen en ze zorgen ook voor een gezond binnenklimaat. Ze zetten namelijk overdag CO2 om in zuurstof en ze brengen waterdamp in de lucht, waardoor de luchtvochtigheid in je huis verbetert!

De set bestaat uit de volgende 3 planten: Philodendron 'White Wave', Lepelplant Spathipyllum Luchtzuiverend 'Air So Pure' en Anthurium Wit 'Andreanum'.

Standplaats
Deze plantjes staan graag op een lichte plaats, maar houden niet van direct zonlicht. Een lichte ruimte zonder direct zonlicht is dus ideaal voor deze plantjes!

Water geven
Houd de potgrond licht vochtig door de plant regelmatig kleine hoeveelheden water te geven. Geef eens per week voeding in de groei periode, in de winter kan de frequentie naar beneden. De Lepelplant, maar daarentegen twee keer per week water.

Sterk luchtzuiverend
De kwaliteit van de lucht waarin wij leven is van groot belang voor onze gezondheid, fitheid en ons welbevinden. Het gaat hierbij niet alleen over de buitenlucht, maar zeker ook over de lucht in ruimten waar we een groot deel van ons leven doorbrengen: de huiskamer, kantoor en op school.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

Type plant Kamerplant
Soort plant Mix
Hoogte plant 25 - 35 cm
Waterbehoefte Gemiddeld, 1 keer per week
Standplaats Halfschaduw
Giftig Nee
Potmaat 12 cm
Schrijf een beoordeling