Levering binnen 3-5 werkdagen
Persoonlijk contact met plantenexperts
Beste kwaliteit planten
Levering binnen 3-5 werkdagen
Persoonlijk contact met plantenexperts
Beste kwaliteit planten
Aan het laden...
aan het laden

Set van 4 -Japanse Esdoorn

(Acer Palmatum)

Set van 4 -Japanse Esdoorn

(Acer Palmatum)

3-5 werkdagen

Kan jou tuin wel een opkikker gebruiken? Breng wat kleur en gezelligheid naar je tuin met deze set van 4 Japanse Esdoorns!

44,99

19,99

In winkelmand

Informatie Set van 4 -Japanse Esdoorn

Breng je tuin, terras of balkon in een Oosterse sfeer met deze prachtige set van 4. In deze set bevinden zich 4 verschillende soorten Japanse Esdoorns die zullen zorgen voor veel afwisseling in de tuin door hun verschillende kleuren. De planten zijn winterhard en kunnen daarom zo de tuin in.

Standplaats
De Acer Palmatum heeft een voorkeur voor een plekje met halfschaduw, het liefst niet teveel direct zonlicht. Door teveel direct zonlicht kunnen de wortels uitdrogen wat tot bladverlies kan leiden en kan het blad verbranden.

Water geven
De Japanse Esdoorn houdt niet van teveel water. Zorg dat de wortels niet continu in het water staan want dit kan zorgen voor rottende wortels.

Snoeien
Snoeien is niet beslist nodig bij de Japanse Esdoorn. Wil je toch snoeien dan kan je dit het beste doen in de periode van juli-augustus

Herkomst & informatie
De Japanse esdoorn, ook wel Acer Palmatum genoemd komt van oorsprong uit Japan en Korea. Hij staat symbool voor een vlam van inspiratie. 

Een veilige reis rechtstreeks vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis.

✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

Type plant Tuinplant
Soort plant Acer Palmatum
Hoogte plant 20 - 30 cm
Waterbehoefte Gemiddeld, 1 keer per week
Standplaats Halfschaduw
Giftig Nee
Potmaat 11 cm
Schrijf een beoordeling