Levering binnen 3-5 werkdagen
Persoonlijk contact met plantenexperts
Beste kwaliteit planten
Levering binnen 3-5 werkdagen
Persoonlijk contact met plantenexperts
Beste kwaliteit planten
Aan het laden...
aan het laden

Set van 6 - Rotsenplanten

(Sempervivium Mix)

Set van 6 - Rotsenplanten

(Sempervivium Mix)

3-5 werkdagen

Deze buitenplant is erg onderhoudsvriendelijk en hoeft eigenlijk geen aandacht, dat is toch perfect!

32,99

19,99

In winkelmand

Informatie Set van 6 - Rotsenplanten

De Sempervivum vetplanten voor buiten zijn echte kameleons. Ze zijn niet alleen beschikbaar in verschillende kleuren, de meesten veranderen per seizoen ook van kleur. De kleuren komen het meeste tot uiting in de lente en de herfst. Zo kan de plant die je vandaag online koopt, er bijvoorbeeld in de winter heel anders uit zien.

Standplaats
Deze buitenplant is erg onderhoudsvriendelijk en hoeft eigenlijk geen aandacht. Bovendien is hij winterhard. De enige vereiste is dat de plant voldoende zonlicht krijgt. Liefst minstens 4 tot 6u per dag. Anders verliest de plant zijn kleuren.

Water geven
Extra water geven is in principe niet nodig. Als je hem in een pot plant, zorg dan dat het water vlot weg kan lopen. Zet deze vetplanten voor buiten zeker niet binnenhuis. Ze verliezen hun kleuren, worden flets, en bovendien verzwakt de plant.

Herkomst & product informatie
De plant is een geslacht van de succulenten uit de vetplantenfamilie (Crassulaceae). Wij spreken over de Sempervivum, maar andere benamingen voor deze plantensoort die je regelmatig hoort zijn rotsplant, huislook, donderblad en donderbaard. Als we de Latijnse naam Sempervivum gaan ontleden krijg je de woorden “Semper” (altijd) en “Vivus” (levend). Daarmee is ineens ook de belangrijkste eigenschap van deze plant verklapt: de plant is super eenvoudig in onderhoud en ziet altijd groen.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

Type plant Tuinplant
Soort plant Sempervivium
Hoogte plant 15 - 25 cm
Waterbehoefte Weinig, 2 keer per maand
Standplaats Zon
Giftig Ja
Potmaat 12 cm
Schrijf een beoordeling