Vingerboom Schefflera 'Gold Capella'

Merkloos

0 beoordelingen

Volgende werkdag verzonden!

Fleur je kantoor of woonkamer op met deze prachtig gevlochten stam van de Schefflera!

49,99 21,99

Over Vingerboom Schefflera 'Gold Capella'

 De Schefflera Arboricola is niet alleen perfect voor je kantoor, maar ook voor thuis. Het is een kamerplant met weinig eisen. De bladeren zijn geelgroen en hebben de vorm van een hand. Vandaar de bijnaam de Vingerboom. Daarnaast steelt hij met zijn stoere gevlochten stam de show. Echt een plaatje dus!

Standplaats
Deze kamerplant heeft niet veel eisen, maar wil dus wel graag op een warm en lichte plek staan. Vermijd al te veel direct zonlicht, dit om verbranding van het blad te voorkomen.

Water geven
De vingerboom heeft niet veel water nodig, in de zomer staat hij het liefst in een lichtvochtige grond. In de winter mag de grond tussen de gietbeurten een beetje indrogen. Twijfel je of ik al water nodig heb? Het is dan beter om nog even te wachten. 

Herkomst & informatie
De Vingerboom, ook wel de Schefflera Arboricola 'Gold Capella' of de Parapluplant genoemd. Hij behoort tot de plantenfamilie Araliaceae en is te vinden op veel plekken over de gehele wereld. In de natuur komt hij in verschillende varianten voor, zoals lianen, bomen en struiken.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Deze Culvita plantenvoeding bevat alles wat planten nodig hebben om mooi en gezond te blijven. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml. 

✓ Levering op maat; verzekerd van een goede reis voor slechts €9,99
✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ Hoogte plant gemeten vanaf onderkant pot; 100 - 110 cm
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Hoogte plant
75 - 80 cm
Water behoefte
Weinig
Hoeveelheid licht
Gemiddeld
Luchtzuiverend
Ja
Plant type
Kamerplanten
Plant soort
Vingersboom - Schefflera

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?