Vingerplant Schefflera Actinophylla 'Amate'

0 | 5 (0 beoordelingen)

65,99 39,99

3 tot 5 werkdagen

De Schefflera heeft een prachtig gevlochten stam, waardoor het een echte eyecatcher is! Weet jij er al een plekje voor?

Aantal:

Levering binnen 3-5 werkdagen

Persoonlijk contact met plantenexperts

Beste kwaliteit planten

Over Vingerplant Schefflera Actinophylla 'Amate'

De Schefflera staat ook wel beter bekend als de vingerplant. Deze bijnaam heeft hij te danken aan zijn kenmerkende handvormige bladeren. De Schefflera 'Amate' XL is niet alleen op kantoor, maar ook voor thuis zeer geliefd, omdat de plant zo weinig verzorging nodig heeft. Met deze plant haal je gemak en pracht in huis. Een echte aanrader!

Standplaats
De Schefflera heeft weinig verzorging nodig. Zet hem op een lekkere, warme plek, maar niet naast de verwarming. Hij staat graag op een lichte standplaats, maar zonder al te veel direct zonlicht.

Water geven
Schefflera's verbruiken niet veel water. In de zomer staat de kamerplant het liefst in een lichtvochtige grond. In de winter mag de grond tussen de gietbeurten een beetje indrogen. Bij twijfel kan beter gewacht worden met water geven.

Herkomst & informatie
De Schefflera behoort tot de plantenfamilie Araliaceae en hij komt voor in veel plekken verspreid over de wereld. Veel soorten die we kennen als kamerplanten komen uit de regio rondom Australië en Nieuw-Zeeland. In de natuur komt de plant voor in verschillende vormen en soorten, er zijn Schefflera’s in de vorm van lianen, bomen en struiken. Deze Schefflera 'Amate' geeft je direct een 'bush beleving' met zijn stevig gestel en forse bladeren.

Een veilige reis rechtstreeks vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn, worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis.


✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

  • Hoogte plant: 95 - 100 cm
  • Water behoefte: Gemiddeld
  • Hoeveelheid licht: Gemiddeld
  • Luchtzuiverend: Ja
  • Plant type: Kamerplanten
  • Plant soort: Vingersboom - Schefflera
  • Potmaat: 24

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Hulp nodig? Wij staan altijd voor je klaar!
staff