XL Areca 'Dypsis Lutescens'

0 | 5 (0 beoordelingen)

44,99 29,99

3 tot 5 werkdagen

De Areca / goudpalm is een zeer populaire kamerplant. Hij vraagt niet veel onderhoud én steelt de show binnen ieder interieur!

Variant:
Aantal:

Levering binnen 3-5 werkdagen

Persoonlijk contact met plantenexperts

Beste kwaliteit planten

Over XL Areca 'Dypsis Lutescens'

De Dypsis Lutescens is ook wel bekend als de Arecapalm en de goudpalm Is een van de meest populaire kamerplanten geworden. Je herkent de palm meteen aan de hoge, veerachtige en sierlijke, lichtgroene bladeren. Daarnaast is de Arecapalm ook nog eens zeer geschikt voor op je werkplek; de kamerplant heeft namelijk luchtzuiverende kwaliteiten!

Standplaats
De Arecapalm hecht niet veel waarde aan zijn standplaats De plant staat graag op een lichte plaats, maar houdt niet van direct zonlicht. 

Water geven
Veel zorg vraagt de Arecapalm niet. De palm houdt niet zo van natte voetjes, maar vind het wel fijn om altijd een licht vochtige grond te hebben. Een keer per week water geven is voldoende om de bladeren het hele jaar door mooi groen te houden.

Herkomst & Informatie. 
Oorspronkelijk komt de Arecapalm uit Madagascar en tegenwoordig zie je hem in vele tropische gebieden over de hele wereld. De plant staat erom bekend dat hij een luchtzuiverend werking heeft. Door deze eigenschap zuivert de plant de ongewenste deeltjes uit de lucht. Via de bladeren neemt de plant onzuivere deeltjes op en zet dit om in bouwstoffen voor zichzelf. 

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Al onze kamerplanten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond in je woonkamer terecht komen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis.


✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

  • Ruimtes: woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, hal, babykamer
  • Hoogte plant: 105 - 110 cm
  • Water behoefte: Gemiddeld
  • Hoeveelheid licht: Gemiddeld
  • Luchtzuiverend: Ja
  • Diervriendelijk: Ja
  • Plant type: Kamerplanten
  • Plant soort: Arecapalm - Dypsis Lutescens
  • Potmaat: 21

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Hulp nodig? Wij staan altijd voor je klaar!
staff