XL Drakenboom 'Dracaena Marginata'

5 | 5 (1 beoordeling)

59,99 32,99

3 tot 5 werkdagen

Deze luchtzuiverende groene rakker is erg populair in de Nederlandse huiskamers!

Variant:
Aantal:

Levering binnen 3-5 werkdagen

Persoonlijk contact met plantenexperts

Beste kwaliteit planten

Over XL Drakenboom 'Dracaena Marginata'

De drakenboom is een super mooie toevoeging aan je kantoor of huiskamer. Door zijn luchtzuiverende werking geniet je van een schonere lucht en verhoog je de productiviteit. Door zijn luchtzuiverende karakter is de Dracaena een zeer populaire kamerplant. De spitse, lange bladeren met rode randen en dubbele stam geeft deze plant een iconisch karakter.

Standplaats
Geef hem een plekje in het licht, maar vermijd de felle zon. Aangezien deze drakenboom uit de Canarische Eilanden komt houdt hij wel van een beetje warmte maar je hoeft hem ook zeker niet op de verwarming te zetten!

Water geven
De Drakenboom is makkelijk in de verzorging. Veel water geven is niet nodig. Laat de grond licht opdrogen voordat je de nieuwe watergift geeft. Vooral in de winter doet hij extra rustig aan met het opslurpen van zijn water. 

Herkomst & informatie
De naam Dracaena Marginata zegt je misschien niet zo veel, maar als we het hebben over de Drakenboom dan moet er zeker een belletje gaan rinkelen. Zijn voorouders komen oorspronkelijk van de Canarische Eilanden, maar door de diversiteit vind je de Drakenboom ook op vele andere eilanden en exotische gebieden.

Mand Terima Kasih
Terima Kasih betekent ‘Dank u wel’ in het Indonesisch. De naam ‘Terima Kasih’ is ontstaan door op een duurzame en verantwoorde manier producten in Indonesië te produceren. Met de aankoop van deze Terima Kasih mand steunt u de lokale bevolking en geeft u de inwoners een duurzame toekomst. 

Een veilige reis rechtstreeks vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn, worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis. 

✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

  • Hoogte plant: 110 - 115 cm
  • Water behoefte: Weinig
  • Hoeveelheid licht: Weinig
  • Luchtzuiverend: Ja
  • Plant type: Kamerplanten
  • Plant soort: Drakenboom - Dracaena
  • Potmaat: 21
Schrijf zelf een beoordeling

Deze plant scoort een 5 | 5

Op basis van 1 beoordeling

Schitterende plant!!!

Gerda

G

Ik was zeer benieuwd hoe deze plant in het echt zou zijn en of het net zo mooi zou zijn als op de foto's. En WAUWWW wat ben ik enorm blij met deze plant. Mijn vriendinnen die op bezoek zijn gekomen deelde deze mening. Deze plant is echt ons zonnetje in huis, ik wordt er enorm vrolijk van! Voortaan koop ik mijn planten dus altijd hier!

30-6-2021

Hulp nodig? Wij staan altijd voor je klaar!
staff