XL Kamerpalm 'Zamioculcas'

0 | 5 (0 beoordelingen)

49,99 29,99

3 tot 5 werkdagen

Deze kamerplant staat bekend om zijn frisse en glanzende bladeren en de stevige stengels.

Variant:
Aantal:

Levering binnen 3-5 werkdagen

Persoonlijk contact met plantenexperts

Beste kwaliteit planten

Over XL Kamerpalm 'Zamioculcas'

Een zeer exotisch plant met weing eisen. De Zamioculas slaat namelijk het water op in zijn wortels en stam, waardoor ze een onuitputtelijk uithoudingsvermogen hebben. Dat maakt het ook één van de makkelijkste kamerplanten ooit. Verder is het een erg sterke plant die je overal in huis kunt neerzetten, in lichte of donkere ruimtes.

Standplaats
Je kan een Zamioculcas in de halfschaduw, maar ook in de volle zon zetten. De kamerplant kan namelijk ook heel goed direct zonlicht verdragen. Let wel, op een lichte plaats zal de plant sneller groeien en dus ook meer water verbruiken.

Water geven
De Zamioculcas is geen dorstige plant. Laat eerst de potgrond droog worden voordat je weer water geeft. Vergeet je een keer water te geven dan zal deze plant daar ook echt niet moeilijk over doen.

Mand Terima Kasih
Terima Kasih betekent ‘Dank u wel’ in het Indonesisch. De naam ‘Terima Kasih’ is ontstaan door op een duurzame en verantwoorde manier producten in Indonesië te produceren. 

Herkomst & informatie
De kamerpalm, ook bekend als de Zamioculcas Zamiifolia komt uit de familie Araceae. ZZ-plant of Emerald palm zijn twee van de bijnamen. In de natuur kun je deze planten veel vinden in het zuidoosten van Afrika en dan vooral op Madagaskar, in Kenia en op Zanzibar. 

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij je thuis terecht komen. Naast dat de planten knettervers zijn, worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis. De kosten hiervan bedragen slechts 9,99


✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

  • Hoogte plant: 80 - 85 cm
  • Water behoefte: Weinig
  • Hoeveelheid licht: Gemiddeld
  • Luchtzuiverend: Ja
  • Plant type: Kamerplanten
  • Potmaat: 21

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Hulp nodig? Wij staan altijd voor je klaar!
staff