XL Olifantenpoot 'Beaucarnea Recurvata'

0 | 5 (0 beoordelingen)

49,99 39,99

3 tot 5 werkdagen

Deze makkelijke kamerplant zorgt ervoor dat jij zonder al te veel moeite, optimaal kunt genieten van een groene vriend in je kamer!

Variant:
Aantal:

Levering binnen 3-5 werkdagen

Persoonlijk contact met plantenexperts

Beste kwaliteit planten

Over XL Olifantenpoot 'Beaucarnea Recurvata'

Deze Olifantenpoot is met zijn stevige stam een stoere en tropische toevoeging aan het interieur van jouw huis!

Standplaats
De Beaucarnea staat het liefst op een plek met veel licht. Ook zal een Beaucarnea het doen op een standplaats met wat minder licht, maar dat kan de groei wel enigszins beperken. Gevolg is dan ook dat de plant minder nieuw blad zal aanmaken. Wanneer je deze kamerplant in het voorjaar of de zomer aanschaft, plaats hem dan iets verder van het raam af. Schuif stukje bij beetje de Beaucarnea dichterbij en hou even in de gaten of er geen brandplekken ontstaan op het blad. Een Beaucarnea wordt geteeld onder gefilterd licht en zal daarom even moeten wennen aan het directe zonlicht.

Watergeven
Deze kamerplant verbruikt weinig water en kan 's winters best een paar weken droog staan. Laat de grond altijd goed indrogen, voordat je de plant opnieuw water geeft. Zorg ervoor dat er nooit een laagje water in de pot ontstaat, want daar kan deze plant absoluut niet tegen. De kans op wortelrot is dan bijzonder groot, met als gevolg dat je hem weg kunt gooien.

Herkomst & informatie
De kamerplant Beaucarnea, ook wel bekend als Olifantspoot is een zeer makkelijke kamerplant. Deze kamerplant heeft weinig eisen. De plant heeft zijn naam Olifantspoot te danken aan zijn karakteristieke stam en iedere stam is dan ook uniek. Een Beaucarnea Recurvata, ook wel Nolina Recurvata genoemd, komt van nature voor in Midden-Amerika en dan met name in Mexico. De plant slaat water op in de stam en kan daardoor langere tijd zonder water. De Beaucarnea Recurvata is afkomstig uit de Asparagaceae familie.

Mand terima kasih
Terima Kasih betekent ‘Dank u wel’ in het Indonesisch. De naam ‘Terima Kasih’ is ontstaan door op een duurzame en verantwoorde manier producten in Indonesië te produceren. Met de aankoop van deze Terima Kasih mand steunt u de lokale bevolking en geeft u de inwoners een duurzame toekomst. 

Een veilige reis rechtstreeks vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn, worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis. 

✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

  • Hoogte plant: 65 - 70 cm
  • Water behoefte: Weinig
  • Hoeveelheid licht: Veel
  • Luchtzuiverend: Ja
  • Plant type: Kamerplanten
  • Plant soort: Olifantspoot - Beaucarnea
  • Potmaat: 21

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Hulp nodig? Wij staan altijd voor je klaar!
staff