XL Olifantsoor 'Alocasia Cucullata'

5 | 5 (1 beoordeling)

69,99 32,99

3 tot 5 werkdagen

Deze populaire kamerplant komt in elke kamer tot zijn recht. En geeft je kamer een hippe jungle look!

Variant:
Aantal:

Levering binnen 3-5 werkdagen

Persoonlijk contact met plantenexperts

Beste kwaliteit planten

Over XL Olifantsoor 'Alocasia Cucullata'

Deze leuke plant wordt ook wel olifantsoor genoemd. Zijn bladeren hebben namelijk de vorm van een olifantsoor, daarom deze leuke bijnaam. De olifantsoor is de perfecte toevoeging aan je huis. Naast zijn prachtige bladeren heeft hij ook nog een andere functie, de plant is namelijk licht luchtzuiverend. 

Standplaats
Een Alocasia Cucullata houdt van lekker veel licht. Zorg er dus voor dat de olifantsoor dicht bij een raam staat om genoeg zonlicht op te kunnen vangen.

Water geven
Geef de Alocasia regelmatig een klein beetje water. De plant heeft namelijk een vochtige grond nodig om goed te kunnen groeien. Let op: geef de kamerplant ook weer niet té veel water. Bij een teveel aan water zal er guttatie plaatsvinden.

Herkomst & informatie
De Alocasia Cucullata is in Nederland beter bekend als de Olifantsoor. Deze kamerplant behoor tot de Aronskelkenfamilie waar er wel 79 soorten van bekend zijn. Oorspronkelijk komt hij uit de tropische regenwouden van Zuidoost-Azië, genietend van de zon. 

Mand Terima Kasih
Terima Kasih betekent ‘Dank u wel’ in het Indonesisch. De naam ‘Terima Kasih’ is ontstaan door op een duurzame en verantwoorde manier producten in Indonesië te produceren. Met de aankoop van deze Terima Kasih mand steunt u de lokale bevolking en geeft u de inwoners een duurzame toekomst. 

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Al onze kamerplanten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond in je woonkamer terecht komen. Naast dat de planten knettervers zijn, worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis.

✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

  • Hoogte plant: 60 - 65 cm
  • Water behoefte: Gemiddeld
  • Hoeveelheid licht: Gemiddeld
  • Luchtzuiverend: Ja
  • Plant type: Kamerplanten
  • Plant soort: Olifantsoor - Alocasia
  • Potmaat: 21
Schrijf zelf een beoordeling

Deze plant scoort een 5 | 5

Op basis van 1 beoordeling

Wat een prachtige plant

Michael

M

Deze plant besteld voor in mijn nieuwe huis, het was nog erg leeg en deze plant zorgt zeker voor meer sfeer in ons huis. Was daarnaast binnen de genoemde levertijd geleverd! Erg tevreden en ik zal hier zeker meer planten bestellen in te toekomst.

30-6-2021

Hulp nodig? Wij staan altijd voor je klaar!
staff