XL Olifantsoor Alocasia 'Portadora'

0 | 5 (0 beoordelingen)

34,99 24,99

3 tot 5 werkdagen

Met deze tropische Olifantsoor Alocasie Portadora haal je een echte junglesfeer in huis!

Variant:
Aantal:

Levering binnen 3-5 werkdagen

Persoonlijk contact met plantenexperts

Beste kwaliteit planten

Over XL Olifantsoor Alocasia 'Portadora'

De Portadora plant wordt gekenmerkt door grote groene glimmende bladeren en opvallende bruin rode “spikkels” op de stam. In welke ruimte je deze kamerplant ook plaats, hij komt zeker tot zijn recht. Volgroeid kan een olifantsoor zelfs 110cm hoog worden!

Standplaats
Een Alocasia houdt van lekker veel licht. Zorg er dus voor dat de olifantsoor dicht bij een raam staat om genoeg zonlicht op te kunnen vangen. De olifantsoor groeit naar het licht toe dus wordt regelmatig draaien van de plant aangeraden. Als dat niet wordt gedaan zal de plant naar het licht en waarschijnlijk scheef groeien.

Watergeven
De Alocasia heeft wel een beetje aandacht nodig. Het is belangrijk dat je ervoor zorgt dat deze groene kamerplant genoeg water krijgt. Geef de Alocasia regelmatig een klein beetje water. De plant heeft namelijk een vochtige grond nodig om goed te kunnen groeien. Let op: geef de kamerplant ook weer niet té veel water. Bij een teveel aan water zal er guttatie plaatsvinden, waarbij de plant het overtollig water zal 'uitzweten' met als gevolg dat er druppels op de bladeren te zien zullen zijn.

Herkomst & informatie
De plant behoort tot de Aronskelkfamilie waar er wel 79 soorten van bekend zijn. Hij groeit in de tropische regenwouden van Zuidoost-Azië. Aangezien de bladeren de vorm van olifantoren hebben, is hij ook bekend onder zijn Nederlandse naam olifantsoor.

Mand Terima Kasih
Terima Kasih betekent ‘Dank u wel’ in het Indonesisch. De naam ‘Terima Kasih’ is ontstaan door op een duurzame en verantwoorde manier producten in Indonesië te produceren. Met de aankoop van deze Terima Kasih mand steunt u de lokale bevolking en geeft u de inwoners een duurzame toekomst.  

Een veilige reis rechtstreeks vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn, worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis. 

✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

  • Hoogte plant: 70 - 75 cm
  • Water behoefte: Gemiddeld
  • Hoeveelheid licht: Veel
  • Luchtzuiverend: Ja
  • Plant type: Kamerplanten
  • Plant soort: Olifantsoor - Alocasia
  • Potmaat: 21

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Hulp nodig? Wij staan altijd voor je klaar!
staff