XL Olifantsoor 'Alocasia Zebrina'

5 | 5 (2 beoordelingen)

59,99 44,99

3 tot 5 werkdagen

De Alocasia is helemaal trendy op het moment. Het is een kamerplant die in iedere woonstijl past!

Variant:
Aantal:

Levering binnen 3-5 werkdagen

Persoonlijk contact met plantenexperts

Beste kwaliteit planten

Over XL Olifantsoor 'Alocasia Zebrina'

De Alocasia Zebrina is een schitterende groene kamerplant die zijn naam heeft te danken aan het feit dat de bladeren lijken op de oren van een olifant. De aparte stelen in combinatie met zijn prachtige groene bladeren zijn kenmerkend voor de Alocasia Zebrina. Waar je de plant ook neerzet, hij zal daar zeker weten tot zijn recht komen!

Standplaats
Een Alocasia Zebrina houdt van lekker veel licht. Zorg er dus voor dat de olifantsoor dicht bij een raam staat om genoeg zonlicht op te kunnen vangen. Pas wel op voor direct zonlicht en draai de plant regelmatig.

Water geven
De Alocasia Zebrina heeft wel een beetje aandacht nodig. Het is belangrijk dat je ervoor zorgt dat deze groene kamerplant genoeg water krijgt. Geef de Alocasia regelmatig een klein beetje water. De plant heeft namelijk een vochtige grond nodig om goed te kunnen groeien.

Herkomst & informatie
De Alocasia komt oorspronkelijk uit de tropen van Azië, en dan met name uit India. Daarnaast dankt deze exotische plant zijn naam aan de bijzondere zebraprint op zijn stelen. De aparte stelen in combinatie met zijn prachtige groene bladeren zijn kenmerkend voor de Alocasia Zebrina. De mooie hartvormige bladeren doen ook wel denken aan de flaporen van een olifant. Om die reden wordt de plant ook wel 'Olifantsoor' of 'Reuzentaro' genoemd.

Mand Terima Kasih
Terima Kasih betekent ‘Dank u wel’ in het Indonesisch. De naam ‘Terima Kasih’ is ontstaan door op een duurzame en verantwoorde manier producten in Indonesië te produceren. Met de aankoop van deze Terima Kasih mand steunt u de lokale bevolking en geeft u de inwoners een duurzame toekomst. 

Een veilige reis rechtstreeks vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn, worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis. 

✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

  • Hoogte plant: 60 - 65 cm
  • Water behoefte: Gemiddeld
  • Hoeveelheid licht: Gemiddeld
  • Luchtzuiverend: Ja
  • Plant type: Kamerplanten
  • Plant soort: Olifantsoor - Alocasia
  • Potmaat: 21
Schrijf zelf een beoordeling

Deze plant scoort een 5 | 5

Op basis van 2 beoordelingen

Mooie plant

Darcy

D

Hele mooie plant! Lekker groot en ziet er super gezond uit!

4-7-2021

Erg groot

Nicole

N

Bij ontvangst was deze al erg mooi groot, nu hij enige weken in mijn mooie plantenbak staan is deze enorm gegroeid. Erg blij mee!

24-6-2021

Hulp nodig? Wij staan altijd voor je klaar!
staff