Levering binnen 3-5 werkdagen
Persoonlijk contact met plantenexperts
Beste kwaliteit planten
Levering binnen 3-5 werkdagen
Persoonlijk contact met plantenexperts
Beste kwaliteit planten
Aan het laden...
aan het laden

XL Olijfboom

(Olea Europaea)

XL Olijfboom

(Olea Europaea)

3-5 werkdagen

Met zijn grijs- groene bladeren haal je al gelijk de warme en mediterrane sfeer in huis, op uw terras of in de tuin

64,99

24,99

In winkelmand

Informatie XL Olijfboom

Olijfbomen worden steeds populairder in Nederland en zijn niet meer weg te denken uit ons tuinbeeld. Zet deze winterharde olijfbomen in een kuip op je balkon of in de volle grond in je tuin en creëer thuis een mediterrane sfeer. Deze mediterrane sfeermakers worden steeds populairder in Nederland. Van nature groeien ze uiteraard alleen op onze vakantiebestemmingen. Maar deze olijfbomen zijn winterhard tot -15 graden Celsius en overleven onze winters dus met gemak. Dus kunnen we thuis lekker blijven genieten van dat vakantiegevoel!

Standplaats
De olijfboom is een echte zonliefhebber. Zet hem dus altijd op een zonnige plek. De olijfboom kan zowel binnen als buiten worden geplaatst, maar zorg altijd voor een lichte en zonnige plek!

Water geven
Het is erg belangrijk de boom niet te nat te maken; zet je de Olea Europaea in een pot, zorg dan dat deze aan de onderkant voorzien is van genoeg gaten om het overtollige water af te kunnen voeren. 

Snoeien
Het beste is om de plant jaarlijks te snoeien, zodat het zijn compacte vorm behoudt. Dit kun je het beste doen in het vroege voorjaar of in het najaar rond oktober. 

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is, wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

Type plant Tuinplant
Soort plant Olea Europaea
Hoogte plant 90 - 100 cm
Waterbehoefte Gemiddeld, 1 keer per week
Standplaats Zon
Giftig Nee
Potmaat 20 cm
Schrijf een beoordeling