XL palmlelie Yucca - Maya Tree

Merkloos

0 beoordelingen

1 tot 5 werkdagen

Kies voor Yucca voor een exotische sfeer in jouw huiskamer of werkplek!

44,99 27,99

Over XL palmlelie Yucca - Maya Tree

Wil jij een tropische of exotische sfeer in je kamer? Kies dan voor deze leuke Yucca 'Maya Tree'. Het is een makkelijk kamerplant met weinig eisen. 

Standplaats
De Yucca staat bij voorkeur graag op een lichte plaats. De bladeren blijven namelijk mooi bij voldoende licht. Vermijd in het begin direct zonlicht, zo voorkom je dat het blad bruin wordt.

Water geven
Yucca heeft relatief weinig water nodig, je hoeft hem dus niet per se iedere week water te geven. Voel regelmatig even of de grond vochtig of droog aanvoelt. Is de grond van de Yucca droog, geef hem dan wat water. Laat deze kamerplant nooit met wortels in het water staan. Hij heeft namelijk liever te weinig water dan teveel water!

Herkomst & informatie
Deze plant heet eigenlijk Yucca guatemalensis en komt oorspronkelijk uit de bergachtige gebieden van Guatemala en Mexico. De Maya Tree Yucca Guatemalensis is afkomstig uit hetzelfde gebied waar de Maya's leefden en deze plant maakte deel uit van het leven van de Maya's. De plant wordt inheems Izote genoemd, en werd op vele manieren gebruikt in het leven van de Maya's. Het beroemde Maya volk gebruikte de plant als erfafscheiding. De stevige stammen zorgden voor een duidelijke grens. Ook in de bergen, langs bergpaden werd de plant veel aangeplant. De sterke wortels van de plant zorgen ervoor dat er geen grond wegspoelde. Hierdoor werd erosie voorkomen. Vandaag de dag wordt de Maya Tree nog steeds gebruikt aan de randen van koffie farms tegen erosie.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Mand Terima Kasih
Terima Kasih betekent ‘Dank u wel’ in het Indonesisch. De naam ‘Terima Kasih’ is ontstaan door op een duurzame en verantwoorde manier producten in Indonesië te produceren. Met de aankoop van deze Terima Kasih mand steunt u de lokale bevolking en geeft u de inwoners een duurzame toekomst.
Zie website https://www.terima-kasih.nl/zeegras voor meer informatie.

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Deze Culvita plantenvoeding bevat alles wat planten nodig hebben om mooi en gezond te blijven. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.

✓ Levering op maat; verzekerd van een goede reis voor slechts €9,99
✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ Hoogte plant gemeten vanaf onderkant pot; 90 - 100 cm
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

 

Hoogte plant
95 - 100 cm
Water behoefte
Weinig
Hoeveelheid licht
Gemiddeld
Luchtzuiverend
Ja
Plant type
Kamerplanten
Plant soort
Palmlelie - Yucca

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?