XL Paradijsvogelplant 'Strelitzia Nicolai'

0 | 5 (0 beoordelingen)

59,99 39,99

3 tot 5 werkdagen

Tover je huis eenvoudig om in een echte jungle met jouw nieuwe paradijsvogelplant.

Variant:
Aantal:

Levering binnen 3-5 werkdagen

Persoonlijk contact met plantenexperts

Beste kwaliteit planten

Over XL Paradijsvogelplant 'Strelitzia Nicolai'

Je eigen urban jungle thuis in je woonkamer? Dat kan! Deze ‘Strelitzia Nicolai’ staat vooraan in de rij als het neerkomt op een urban jungle. Door zijn prachtige grote en diepgroene bladeren is deze Paradijsvogelplant een kamerplant om over op te scheppen. Hij heeft een echt koninklijk uiterlijk.

Standplaats
De Strelitzia staat graag op een lekkere lichte plek met veel zon. Hier geld: hoe lichter, hoe beter. Vlak naast het raam voelt hij zich dan ook het beste thuis.

Water geven
Omdat deze groene topper een echte zonaanbidder is lust hij hierdoor een flinke slok water. Geef deze kamerplant ca. 1 keer per week water en zorg dat de grond vochtig blijft. Laat de wortels niet permanent in het water staan.

Herkomst & Informatie
De Paradijsvogelplant ‘Strelitzia Nicolai’ vindt haar oorsprong in het tropische Zuid-Afrika. De tropen worden door vele ook wel hét paradijs genoemd, daar heeft hij dan ook zijn bijnaam aan te danken. In de natuur kan een Strelitzia wel tot tien meter hoog worden. Maar geen zorgen: dat zal bij deze kamerplant niet gebeuren.

Optioneel met duurzame geproduceerde siermand
Direct een mooie thuisbasis voor je nieuwe groene vriend? Bestel dan gemakkelijk een siermand van Terima Kasih mee. Deze siermanden zijn duurzaam en op een verantwoorde manier geproduceerd. Je scoort niet alleen een mooi item die in ieder huishouden past, maar steunt hiermee ook de lokale inwoners van Indonesië. 

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is, wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

  • Ruimtes: woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, hal
  • Hoogte plant: 105 - 110 cm
  • Water behoefte: Gemiddeld
  • Hoeveelheid licht: Veel
  • Luchtzuiverend: Ja
  • Plant type: Kamerplanten
  • Plant soort: Paradijsvogelplant - Strelitzia
  • Potmaat: 21

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Hulp nodig? Wij staan altijd voor je klaar!
staff