XL Philodendron 'Green Wonder'

Merkloos

0 beoordelingen

Volgende werkdag verzonden!

Deze XL Philodendron zorgt voor een ware blikvanger voor bij jou thuis!

99,99 41,99

Over XL Philodendron 'Green Wonder'

Deze kamerplant kan behoorlijke groot worden, dus geef deze Philodendron de ruimte, ideaal om een kale hoek op te vullen. De Philodendron Green Wonder heeft zijn naam te danken aan zijn prachtige grote bladeren en majestueuze lange stelen. Een echte wonder uit de natuur!

Standplaats
Als het om licht gaat is de Philodendron niet de moeilijkste. De plant staat het liefst half in de zon en half in de schaduw. Van direct zonlicht wordt de Philodendron alleen niet zo gelukkig, omdat hij van oorsprong gewend is om onder andere grote reuzen te groeien.

Water geven
Het geven van water is heel erg belangrijk. Zorg dat deze echte jungle kamerplant altijd een licht vochtige aarde heeft. Check dus regelmatig even of je groene vriend dorst heeft!

Herkomst & informatie
De Philodendron komt net als vele andere soorten van deze familie uit de regenwouden van Zuid-Amerika. Sommige soorten klimmen, waar andere soorten weer grote bladeren krijgen op de bodem van de tropische bossen. De Philodendron 'Green Wonder' is een bijzondere plant omdat deze geen hoofdblad heeft, maar aan het einde van de steel enkele breedstaande bladeren

Een veilige reis rechtstreeks vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis.

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Deze Culvita plantenvoeding bevat alles wat planten nodig hebben om mooi en gezond te blijven. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.


✓ Levering op maat; verzekerd van een goede reis voor slechts €9,99
✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ Hoogte plant gemeten vanaf onderkant pot; 110 - 115 cm
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Ruimtes
woonkamer,slaapkamer
Hoogte plant
110 - 115 cm
Water behoefte
Gemiddeld
Hoeveelheid licht
Gemiddeld
Luchtzuiverend
Ja
Plant type
Kamerplanten
Plant soort
Philodendron

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?