XL Vingerplant - Schefflera Actinophylla 'Amate'

Merkloos

0 beoordelingen

Volgende werkdag verzonden!

Een fantastische XL vingerplant met weinig eisen voor je werkplek, woonkamer of slaapkamer!

99,99 41,99

Over XL Vingerplant - Schefflera Actinophylla 'Amate'

De Schefflera staat ook wel beter bekend als de vingerplant. Deze bijnaam heeft hij te danken aan zijn kenmerkende handvormige bladeren. De Schefflera 'Amate' XL is niet alleen op kantoor, maar ook voor thuis zeer geliefd, omdat de plant zo weinig verzorging nodig heeft. Met deze plant haal je gemak en pracht in huis.

Standplaats
De Schefflera heeft weinig verzorging nodig. Zet hem op een lekkere, warme plek, maar niet naast de verwarming. Hij staat graag op een lichte standplaats, maar zonder al te veel direct zonlicht.

Water geven
Schefflera's verbruiken niet veel water. In de zomer staat de kamerplant het liefst in een lichtvochtige grond. In de winter mag de grond tussen de gietbeurten een beetje indrogen. Bij twijfel kan beter gewacht worden met water geven. In de zomer kan je eens per week water geven en in de winter eens per 10 dagen.

Herkomst & informatie
De Schefflera behoort tot de plantenfamilie Araliaceae en komt voor in veel plekken verspreid over de wereld. Veel soorten die we kennen als kamerplanten komen uit de regio rondom Australië en Nieuw-Zeeland. In de natuur komt de plant voor in verschillende vormen en soorten, er zijn Schefflera’s in de vorm van lianen, bomen en struiken. Deze Schefflera 'Amate' geeft je direct een 'bush beleving' met zijn stevig gestel en forse bladeren.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Deze Culvita plantenvoeding bevat alles wat planten nodig hebben om mooi en gezond te blijven. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml. 

✓ Levering op maat; verzekerd van een goede reis voor slechts €9,99
✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ Hoogte plant gemeten vanaf onderkant pot; 100 - 110 cm
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Hoogte plant
105 - 110 cm
Water behoefte
Gemiddeld
Hoeveelheid licht
Gemiddeld
Luchtzuiverend
Ja
Plant type
Kamerplanten
Plant soort
Vingersboom - Schefflera

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?

Pssst...
Wil jij de eerste review schrijven?