XL Vioolbladplant 'Ficus Lyrata'

5 | 5 (1 beoordeling)

54,99 39,99

3 tot 5 werkdagen

Scoor deze razendpopulaire Vioolbladplant en geef je woonruimte een groene touch!

Variant:
Aantal:

Levering binnen 3-5 werkdagen

Persoonlijk contact met plantenexperts

Beste kwaliteit planten

Over XL Vioolbladplant 'Ficus Lyrata'

Deze geweldige plant met grote bladeren is ontzettend populair in Nederland. De Ficus is over het algemeen makkelijk in onderhoud en heeft ook nog eens een luchtzuiverende werking!

Standplaats
Ficussen zijn zonaanbidders dus een plek voor het raam vinden ze heerlijk. Het liefst minimaal 5 uur direct zonlicht per dag. De Ficus wordt gekweekt onder gefilterd licht. De overgang naar direct zonlicht kan het blad doen verkleuren. Dit kun je voorkomen door je plant geleidelijk dichter naar het raam plaatsen zodat hij kan wennen aan direct zonlicht.

Water geven
Geef de Ficus Lyrata regelmatig water. Zorg daarbij dat de grond altijd licht vochtig is, maar dat er geen water blijft staan. Je hoeft pas opnieuw te gieten als zijn vorige portie water op is.

Herkomst & informatie
De Ficus Lyrata is een groene kamerplant die geliefd is om zijn grote bladeren. Deze kunnen wel tot 40 cm lang worden en hebben de vorm van een viool, vandaar de bijnaam ‘Vioolbladplant’. In de natuur kunnen deze bomen een hoogte bereiken van wel 15 meter. In de woonkamer kan de Lyrata een hoogte bereiken van wel 2 meter. Voor de verzorging van deze luchtzuiverende topper hoef je geen specialist te zijn. Geniet van deze mooie stoere plant!

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Mand Terima Kasih
Terima Kasih betekent ‘Dank u wel’ in het Indonesisch. De naam ‘Terima Kasih’ is ontstaan door op een duurzame en verantwoorde manier producten in Indonesië te produceren. Met de aankoop van deze Terima Kasih mand steunt u de lokale bevolking en geeft u de inwoners een duurzame toekomst. 

✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

  • Hoogte plant: 90 - 95 cm
  • Water behoefte: Gemiddeld
  • Hoeveelheid licht: Gemiddeld
  • Luchtzuiverend: Ja
  • Plant type: Kamerplanten
  • Potmaat: 21
Schrijf zelf een beoordeling

Deze plant scoort een 5 | 5

Op basis van 1 beoordeling

Aanrader

Nicole

N

Super mooie planten ontvangen, ben er blij mee. Snel geleverd voor deze drukke tijd.

24-6-2021

Hulp nodig? Wij staan altijd voor je klaar!
staff