XL Vrouwentong 'Sansevieria Zeylanica'

4 | 5 (1 beoordeling)

59,99 44,99

3 tot 5 werkdagen

De Sansevieria is een kamerplant die weinig onderhoud vergt. Deze plant staat niet alleen erg gezellig, maar is ook luchtzuiverend!

Variant:
Aantal:

Levering binnen 3-5 werkdagen

Persoonlijk contact met plantenexperts

Beste kwaliteit planten

Over XL Vrouwentong 'Sansevieria Zeylanica'

De Sansevieria is een echte luchtzuiveraar, daarnaast produceert hij ook een hoop zuurstof en wie wil er nu geen schonere lucht in huis of op kantoor! De kwaliteit van de lucht waar wij in leven is van groot belang voor onze gezondheid. Door te leven in gezonde lucht worden we niet alleen een stuk fitter, maar ook nog eens een stuk productiever.

Standplaats
De Sansevieria stelt geen hoge eisen aan de lichtintensiteit. Je kan haar op een zonnige plek neerzetten of juist op een plek verder van het raam.

Water geven
Sansevieria's verbruiken zeer weinig water. De enige manier om een Vrouwentong dood te krijgen, is door de kamerplant te veel water te geven. Het is daarom beter om bij twijfel geen water te geven. Het is van belang dat alle aarde goed is opgedroogd, voordat de Sansevieria opnieuw water krijgt.

Herkomst & informatie
De Sansevieria Zeylanica is ook wel beter bekend als Vrouwentong. Oorspronkelijk komt ze uit Afrika en Azië en is lid van de Agavaceae familie. Ze is een plant met vele bijnamen. Je kan haar ook wel kennen als: Bajonetplant, Slangenplant of zelfs Schoonmoederstong. Haar namen heeft ze te danken aan de scherpe punt aan het einde van haar blad. De scherpe punt staat voor de scherpe tong die vrouwen soms toebedeeld wordt.

Mand Terima Kasih
Terima Kasih betekent ‘Dank u wel’ in het Indonesisch. De naam ‘Terima Kasih’ is ontstaan door op een duurzame en verantwoorde manier producten in Indonesië te produceren. Met de aankoop van deze Terima Kasih mand steunt u de lokale bevolking en geeft u de inwoners een duurzame toekomst. 

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is, wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

✓ Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
✓ Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
✓ De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

  • Hoogte plant: 70 - 75 cm
  • Water behoefte: Weinig
  • Hoeveelheid licht: Gemiddeld
  • Luchtzuiverend: Ja
  • Plant type: Kamerplanten
  • Plant soort: Vrouwentong - Sansevieria
  • Potmaat: 21
Schrijf zelf een beoordeling

Deze plant scoort een 4 | 5

Op basis van 1 beoordeling

GE-WEL-DIG

Anie B.

A

Wil je iets gezelligs in huis hebben (maar niet nep) en toch weinig voor hoeven doen? Deze heb ik in het raam staan met volle zon. Deze heb ik in mijn oude huis ook gehad en gingen zeker een goede 2 jaar mee. Vragen om een klein beetje water maar en zijn van nature zon gewend.

24-6-2021

Hulp nodig? Wij staan altijd voor je klaar!
staff